Vezi clipul care a strans peste 38 de milioane de vizualizari! Reactia unui tanar care s-a trezit cu o tarantula pe mana! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:24

In fiecare marti, Kanal D vrea sa te vada cu zambetul pe buze! Spune IMI PLACE la inceput de saptamana!

 Nu de putine ori ni s-a intamplat sa le facem farse prietenilor, bineinteles pentru a le suprinde reactiile amuzante. Ei bine, in clipul de mai jos, un tanar s-a hotarat sa isi sperie prietenul pentru o portie zdravana de ras.O camera video era absolut necesara. Clipul postat pe internet a strans peste 38 de milioane de vizualizari. Asadar, priviti cum a reactionat prietenul lui in momentul in care s-a trezit cu o tarantula uriasa pe mana. 



 

Taguri:

Mărturiile tulburătoare ale supraviețuitorilor masacrului care a ieșit la iveală după două luni! Sute de persoane au fost ucise în Africa de Vest: „Au ucis oameni toată ziua. Timp de trei zile am adunat cadavre”

Într-un atac extrem de violent care a zguduit Burkina Faso în luna august, până la 600 de persoane au fost ucise de militanți afiliați organizației teroriste Al-Qaeda, conform unei evaluări de securitate a guvernului francez.