Vezi cum distruge o adolescenta o casnicie solida VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 09:36

Gina Stan este o tanara de 20 de ani, studenta in Capitala. Fata este din Oltenia, iar parintii ei si-au facut mereu griji pentru ea. Bucurestiul este un oras imprevizibil unde tentatiile si pericolele pandesc la orice pas.

Dupa perioada de acomodare cu statutul de student si agitatia din Bucuresti, tanara nu prea a mai comunicat cu familia sa. Nu a mai trecut pe acasa si nici nu si-a chemat parintii in vizita. Parca a uitat de unde a plecat.

Parintii au remarcat o schimbare in comportamentul fetei lor. Gina s-a transformat rapid intr-o fata cu pretentii de capiptala, cerandu-le bani in mod constant, peste veniturile sotilor Stan.


Ingrijorati, Marian si Doina Stan au apelat la sprijinul lui Ernest si al emisiunii "Pe banii parintilor". Investigatiile si ancheta detectivilor au scos la iveala un lucru socant pentru sotii Stan. Fiica lor traia cu un barbat casatorit sub acelasi acoperis cu sotia acestuia. Cei doi soti se aflau intr-un lung proces de divort, iar aparitia Ginei in viata barbatului a complicat si mai mult lucrurile.

Certurile dintre Gina si viitoarea fosta sotie a iubitului ei erau zilnice.
Situatia nu parea sa se schimbe, iar barbatul nu dadea semne ca vrea sa accelereze divortul pentru a-si clarifica statutul social.

Sotii Stan au reusit sa isi elibereze fiica din acest triunghi conjugal si au convins-o pe Gina sa renunte la o poveste de iubire din care nu primea respect si afectiune.

 

Taguri: