Vezi cum infrunta apa inghetata un viteaza care vrea sa-si doboare propriul record! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 04 sep 2021, 15:30

Pe un ger de crapa pietrele acest barbat s-a gandit sa faca o baie in iazul inghetat.

S-a dezbracat de hainele groase si pus pe fapte mari, intra in apa.Priviti cat de sprinten este omul nostru. Parca nici nu simte frigul de afara, si-a lasat doar slipii pe el si s-a avantat printre sloiurile din balta. Si cum, nu oricine are un astfel de curaj, barbatul din imagini si-a luat un prieten care sa-i filmeze actul de vitejie. Ca doar putini sunt cei care-si pun sanatatea la incercare pe o asemenea vreme.


Tanarul care filmeaza se minuneaza si el cat poate sa reziste barbatul in apa inghetata si, curios din fire, masoara temperatura apei.4 grade celsius, rece nu gluma, dar asta nu pare a-l deranja pe barbatul din balta care nu se da dus din apa inghetata. Oare a vrut sa-i demostreze cuiva cat de rezistent este?

Chiar si asa, barbatul nu s-a lasat convins sa iasa din apa rece.
Dupa mai bine de un sfert de ora, cameramanul de ocazie, a renuntat sa mai stea in frig si l-a lasat pe viteazul nostru singur sa-si duca batalia cu apa inghetata.



 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.