Vezi cum poti deosebi legumele bio de cele cu chimicale! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 17 iul 2022, 00:55

Este reteta dupa care rosiile, salata, ceapa si ardeii din solariile doamnei Rodica vor creste sanatoase.

 N-a folosit niciodata chimicale, pentru ca vrea doar ce este mai bun, atat pentru familie cat si pentru clientii din piata, care ii sunt fideli.

Chiar daca legumele eco sunt mai scumpe, merita toti banii, daca punem in balanta cu sanatatea noastra. Mizati pe faptul ca taranii din piete sunt deschisi la negocieri. Asadar, aveti toate sansele sa plecati cu sacosa plina de bunatati, dar si cu cativa lei in plus, in buzunar.


Domnul din imagini are perfecta dreptate, spun specialistii. Pentru a fi siguri ca alegem ceea ce este cel mai bun trebuie sa gustam putin. E bine sa stiti ca, daca luati legume ori fructe tratate chimic, nici macar apa nu va indeparta otrava de pe ele. Substanta intra in interior, iar, in timp, poate avea efecte negative asupra organismului dumneavoastra.

Medicii ne avertizeaza ca aceste probleme de sanatate se pot agrava, asa ca atentie: nu toate legumele ori fructele aduc un plus de vitamine.



 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.