Vezi cum se negociaza spaga in trenurile din Romania! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 01 sep 2021, 18:10

Glasul rotilor de tren se aude pentru toti calatorii - si pentru cei care isi cumpara bilet si pentru cei care merg cu nasul.

 Daca in trenurile de navetisti, toata lumea stie ca se da spaga! Ce sa te mai obosesti sa te ascunzi cand toata lumea face la fel???

Pe ganiturile de distanta lunga, insa, totul se intampla in loc sigur- la capat de vagon, unde nu este lume multa. Culmea este ca, la noi, pana si spaga data controlorilor se negociaza. Iata ce a filmat intr-un tren pe ruta Bucuresti- Craiova unul dintre telespectatorii nostri. 


Incepe chiar si o discutie destul de haioasa intre controlori si calatorii prinsi fara bilet. Si, pentru ca traim in Romania, spaga pare sa nu aiba leac! Credeti ca in trenurile care au camere de supraveghere situatia este alta?

Iata ce imagini am primit de la un alt telespectator. Controlorul ia spaga si ca sa nu bata la ochi, ce idee are?

Scoate din buzunar un bilet vechi, emis cine stie cand pe o cu totul alta ruta si deja rupt de un alt controlor si i-l da calatorului care tocmai i-a dat spaga.


Calatorul ramane cu drumul, controlorul cu banii iar pe camera de supraveghere se vede ca omul care a scos bani din buzunar a primit bilet in schimb.

Sa mai spuna cineva ca romanul nu este inventiv!!!! Ne intrebam doar ia aminte de ceea ce scrie in noile afise din trenuri!