Vezi de ce s-a despartit Madalina de DiCaprio si de ce o sa aiba, probabil, o relatie scurta si cu Butler!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 01 nov 2020, 01:20

Daca intr-adevar astrele ne influenteaza viata, Gerard si Madalina nu vor fi impreuna pana la adanci batraneri, decat daca vor face mari concesii. Diva este nascuta in zodia leu, este ambitioasa, puternica, dominatoare, centrata pe propria persoana si simte nevoia sa fie in permanenta in centrul atentiei iar partenerul ei, un scorpion veritabil, gelos si posesiv, vrea sa fie unicul beneficiar al farmecelor si atentiei iubitei.

Daca intr-adevar astrele ne influenteaza viata, Gerard si Madalina nu vor fi impreuna pana la adanci batraneti, decat daca vor face mari concesii. Diva este nascuta in zodia leu, este ambitioasa, puternica, dominatoare, centrata pe propria persoana si simte nevoia sa fie in permanenta in centrul atentiei iar partenerul ei, un scorpion veritabil, gelos si posesiv, tanjeste sa fie unicul beneficiar al farmecelor si atentiei iubitei.

Superba romanca ar trebui sa se uite doar la el si sa nu socializeze prea mult cu alti reprezentanti ai sexului tare.
Iar leoaicele exact asta adora sa faca: sa provoace barbatii. Daca cei doi ajung la un consens, desi ambii au personalitati puternice si urasc compromisurile, relatia ar putea functiona. La inceput, cei doi sunt atrasi unul de celalalt, legatura e pasionala, se inteleg de minune din punct de vedere sexual, dar mai tarziu intervine nevoia amandurora de a domnina si de a controla si, din nefericire, niciunuia nu-i sta in fire sa lase de la el.


 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.