Vezi declaratia halucinanta a lui Mutu despre propunerea pe care i-a facut-o Antoniei VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:18

Se pare ca cea mai sexy femeie din Romania - dupa cum a fost nominalizata de catre o cunoscuta revista destinata exclusiv barbatiilor, a incins nu doar imaginatia fanilor, ci si pe cea a lui Adrian Mutu.

Aflat in vacanta, Adrian Mutu si-ar fi dorit sa o intalneasca pe frumoasa Antonia. SI nu pentru a-i asculta muzica. Conform publicatiei Fanatik, in urma cu cateva saptramani cantareata de doar 23 de ani ar fi primit un telefon la care, cu siguranta nu se astepta. "Îmi place foarte mult cum canti, dar te admir si ca femeie. Daca vrei sa ne vedem, mi-ar face mare placere, mai ales ca vin în curand în România.
Cine stie, poate o cafea, poate se va înfiripa ceva... Daca nu vrei sa ne vada cineva în tara, te astept în Italia"

Cu siguranta frumoasa Antonia a ramas surprinsa, mai ales ca cei doi s-au mai intalnit de cateva ori pe la diverse evenimente mondene, iar Adrian Mutu nu a dat niciun semn ca este atat de atras de artista. Oricum, raspunsul Antoniei nu a fost nici pentru Mutu mai putin surprinzator: "Este o jignire mare ceea ce faci tu, pentru ca sunt femeie maritata si tu stii bine asta.
În plus, si tu esti însurat si nu procedezi corect fata de familia ta. Consider asta o gluma proasta, gen "Camera Ascunsa", si refuz sa cred ca la telefon este adevaratul Adrian Mutu. Daca nu termini cu insistentele voi face totul public în presa pentru a vedea toata lumea ce fel de om esti"

Daca cele de mai sus sunt adevarate, cu siguranta ca nu i-au picat tocmai bine Briliantului: mai intai nu mai are cautare pe terenul de joc, acum nu mai reuseste sa cucereasca din macar o fata de 23 de ani...
Ehe... E clar: peridoada de glorie a apus!

"Ce a scris ziarul Fanatik despre faptul ca eu as fi sunat-o pe Antonia m-a lasat mut. Probabil cineva i-a facut vreo gluma, dar eu personal nu am sunat-o si mai mult nici macar NU m-am întalnit vreodata cu ea... Eu am o familie foarte frumoasa, pe care o iubesc si pe care încerc sa o apar de astfel de povesti si, mai ales, de aceste persoane meschine.
Ar trebui sa aveti mai mult respect pentru mine cat si pentru Antonia, fiind o femeie casatorita ca si mine!!"

Scandalul iscat in urma cu cateva zile nu este insa singurul sexgate in care este implicat. În luna septembrie 2009, cu o noapte inaintea meciului România – Serbia, Mutu a fost surprins de paparazzii într-un bar din Bucuresti cu doua domnisoare, în compania carora a stat pâna la 3 dimineata si a consumat bauturi alcoolice.
Tot in acea perioada s-a zvonit ca i-ar fi facut avansuri si Biancai Dragusanu.

Din nefericire pentru fotbalist zvonurile legate de el au continuat si în luna decembrie când Matteo Morandini, autorul cartii despre Mutu, "Ca nimeni altul", a scris despre Briliant ca adora sa faca sex în locuri ciudate si ca una din cuceririle sale a fost fotomodelul Catrinel Menghia cu care a facut sex pe un iaht.



Nici in 2010 nu s-a cumintit! Publicatia italiana La Repubblica scria la acea vreme ca Adrian Mutu a avut, in perioada in care evolua la Chelsea, o legatura cu Vanessa Perroncel, model francez, fosta logodnica a lui Wayne Bridge si fosta amanta a lui John Terry.





 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.