Vezi la ce a renuntat nora lui Cornel Dinu pentru a deveni mamica!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:50

Daca o intrebai pe Alexandra Dinu in urma cu trei ani ce isi doreste cel mai mult sa faca, raspunsul ei era mereu acelasi: sa prezinte stiri sportive. Nora lui Cornel Dinu a participat la foarte multe castinguri si a obtinut cu greu postul de prezentatoare de la Dolce Sport.

Daca o intrebai pe Alexandra Dinu in urma cu trei ani ce isi doreste cel mai mult sa faca, raspunsul ei era mereu acelasi: sa prezinte stiri sportive. Nora lui Cornel Dinu a participat la foarte multe castinguri si a obtinut cu greu postul de prezentatoare  la Dolce Sport.

Dar microbul televiziunii nu a atins-o pana la refuz pe tanara, ca in alte cazuri,  pentru ca in momentul in care a aflat ca este insarcinata, viitorul copil a devenit prioritatea ei.
Si poate ca multe dintre femeile care isi doresc si celebritate, si familie nu ar fi renuntat nici in ruptul capului la televiziune, asa cum a facut Alexandra. Sotia lui Cornelus Dinu si-a luat ”adio” de la visul ei pe o perioada nelimitata,  pentru micuta Natalia, care a devenit cu siguranta cea mai mare minune si realizare a cuplului.

Alexandra si Cornelus Dinu au devenit ieri, de Sfintii Mihail si Gavril, parintii unei fetite pe nume Natalia Mihaela, care a primit la nastere nota 10.



(Ana Gheorghe)

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.