Vezi online "Bravo, ai stil! Celebrities", sezonul 7, 22 septembrie 2021 - VIDEO Maurice critică ținuta din alte timpuri a unei concurente!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 22 sep 2021, 16:59

Bravo ai stil! Celebrities ediția de miercuri

Sursa: captura Kanal D

"Bravo, ai stil! Celebrities" începe astăzi o nouă săptămână. Urmărește emisiunea și Live Video Online, pe kanald.ro.

Una dintre concurente va fi criticată de către jurați, deși are mare încredere atunci când se prezintă în fața acestora. 

Ținuta este din alte timpuri, va puncta juratul Maurice Munteanu.

“Atât botinele, cât și poșeta sunt de pe vremea când la Paris se dansa la <Les Bains Douches> (celebru club parizian – n.r.) (…) Iar geanta să știi că am avut-o … mi-a vărsat cineva vin roșu pe ea, o jurnalistă norvegiană la o prezentare Margiela (Maison Margiela – n.r.) (…)

dar era acum 12-13 ani, situația asta. Eu n-am o problema cu piesele vintage, însă am una în momentul în care ele nu se repropun într-o alternativă care să ne aducă în contemporan, actuală, pentru că tot look-ul e <stuck în an era>”, spune Maurice Munteanu.

Vezi Video Online "Bravo, ai stil! Celebrities" pe Kanal D

Carmen Negoiță va spune că nu i se pare corect să aleagă ea o concurentă care să plece acasă.

"Nu mi se pare corect ca eu să propun una din fete să plece acasă", spune Carmen Negoiță.

"Carmen, dar tu până acum te-ai uitat la Bravo, ai stil!, nu?", îi răspunde Maurice Munteanu.

Citeste si: Carmen Negoita, reactie neasteptata la Bravo, ai stil! 2021: "Nu mi se pare corect sa fiu eu cea care propune..."

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mai multe concurente vor fi criticate pentru ținutele lor. "Cum s-au ales aceste noua concurente?!"  va spune noul jurat al emisiunii, Tibi Clenci.

Emisiunea "Bravo, ai stil! Celebrities" sezonul 7 este difuzată de miercuri până sâmbătă la Kanal D. Emisiunea este difuzată de miercuri până vineri la ora 22:30 și sâmbătă, când este transmisă gala, de la ora 22:00.

Emisiunea poate fi urmărită și Live Video Online, pe kanald.ro, accesând adresa  kanald.ro/live.html  de pe tabletă, smartphone, PC sau laptop. 

Tibi Clenci este noul jurat al acestui sezon "Bravo, ai stil! Celebrities", el alăturându-li-se Ralucăi Bădulescu și Maurice Munteanu. Nu mai este jurat în acest sezon celebrul designer vestimentar român Cătălin Botezatu.

„Ca jurat la Bravo, ai stil! Celebrities, voi fi un artist în căutarea muzei, a acelei persoane care reuşeşte să inspire, să se transpună în poveste asemeni unei actriţe care, atunci când îmbracă hainele personajului, reuşeşte să îi imbrăţişeze şi caracterul”

, declara fotograful Tibi Clenci, noul jurat de la "Bravo, ai stil! Celebrities". 

Citeste si: Maurice ''pune pe jar'' concurentele! Ce se intampla in aceasta seara la Bravo, ai stil Celebrities