Vezi online live episodul 3 al serialului „Destăinuiri”. Manolya retrăiește dramele propriei copilării care i-au marcat existența

Author: Cristina Mocanu
Actualizat: 10 dec 2023, 03:05

Episodul 3 al serialului turcesc „Destăinuiri” este difuzat la Kanal D vineri, 10 martie 2023

Sursa: Captură KANAL D

Episodul 3 al serialului turcesc „Destăinuiri” este difuzat la Kanal D vineri, 10 martie 2023. Îl poți urmări și online, live, subtitrat în limba română pe kanald.ro.

Deși Manyola este o femeie puternică, trecutul său este marcat de mai multe traume care îi bulversează prezentul și începe să își pună mai multe întrebări. Mehmet își dă seamă că se comport cu copiii săi la fel cum se purta și tatăl său cu el când era mic.

Ce se întâmplă episodul trei al serialului turcesc „Destăinuiri”

Doctorița Manolya acceptă să o trateze pe Alya și după o săptămână au următoarea ședință de terapie.

Alya povestește că nu are familie și nici prieteni dar uneori se mai întâlnește cu diverși indivizi, chiar dacă ei o bat, pentru că doar așa mai scapă de singurătate.

Citește și: În această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul ”Destăinuiri”, Mehmet își iese din minți și își varsă nervii pe Ali, fiul său, în ciuda insistențelor soției sale de-al calma: ”Acum mă detest”

Doctorița reușește într-un fel să o facă să spună câteva lucruri despre familia ei. Alya povestește că mama ei era foarte frumoasă dar nu suporta să se vadă în oglindă pentru că nu voia să-și vadă inima rea.

Povestește cum s-au descurcat ea și frații ei după plecarea lui Guler. În cartier, la magazin, oriunde erau întrebați, spuneau ca părinții lor au murit în accident și că bunicii se ocupă de ei și le trimite bani.

Guler i-a învățat să nu spună nimănui că ea este prostituată.

Mehmet s-a închis în casă după ședința de săptămâna trecută care l-a făcut să se confrunte cu el însuși. Povestește din nou cum îl băteau și umileau tatăl și fratele lui și este devastat după ce a realizat că i-a făcut același rău fiului său. Mai povestește cum atunci când a plecat în armată, nici nu și-au luat rămas bun de la el și nici nu l-au vizitat sau măcar să îi trimită o scrisoare.

Acum după ce a început terapia, furia a dispărut și iarăși se simte invizibil. Doctorița îi spune că acum trebuie să renunțe la violență și să găsească alt mod de a-și face simțită prezența. Aceasta îl încurajează spunându-i că ea crede că poate să reușească iar asta îi dă speranță că își poate repara căsnicia și viața.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Dacă vrei să afli prin ce traume a trecut Manolya, poți urmări serialul “Destăinuiri” din această seară începând cu ora 20:00, la Kanal D.

Citește și: Cine este câți ani are carismatica Tuna din noul serial Destăinuiri! Iată cum arată celebra actriță Gülçin Kültür Şahin, la un an de la încheierea filmărilor!

Vezi Video Online tradus în limba română serialul „Destăinuiri” pe Kanal D

Serialul "Destăinuiri" se desfășoară într-un cabinet psihologic din Istanbul, Turcia, un loc unde vin să-și găsească împăcarea și vindecarea persoane vulnerabile, cu istorii de viață încurcate, marcate de trauma și diverse încercări. Poveștile personajelor sunt inspirate din viața reală, iar în multe povești dintre acestea vă puteți regăsi chiar voi.

Terapeutul șef este Manolya, interpretată de către Binnur Kaya și este o femeie încrezătoare care luptă pentru fiecare persoană în parte. Misiunea acesteia este de a-i ajuta pe cei care ajung la cabinetul său să își deschidă sufletul și să vorbească chiar și despre cele mai traumatizante experiențe și îngrijorătoare gânduri.  În afara biroului ei, Manolya este însă o femeie interiorizată, care ascunde multe secrete, dar și propriile sale drame.

„Destăinuiri" este un serial cu încărcătură emoțională, care te va ține cu sufletul la gură în fiecare vineri și sâmbătă, începând cu ora 20:00.

Din distribuția serialului fac parte: Evrim Alasya (Güneş), Salih Bademci, (“Mireasă din Istanbul”), Celil Nalcakan (“Totul pentru familia mea”) și, de asemenea, Erkan Petekkaya (“Furtună pe Bosfor” şi “Tradarea”).

„ Destăinuiri” este serialul care poate fi urmărit atât la TV, cât și online, dublat în limba română pe kanald.ro. Cei care vor să vadă episoadele de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă trebuie să acceseze  https://www.kanald.ro/live.html .   

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.