Vezi online live episodul 5 al serialului „Destăinuiri”. Ahmet află că fosta lui soție are cancer, iar acest lucru îl macină și începe să se învinovățească

Author: Cristina Mocanu
Actualizat: 17 dec 2023, 01:55

Ahmet află că fosta lui soție are cancer, iar acest lucru îl macină și începe să se învinovățească.

Sursa: Captură KANAL D

Episodul 5 al serialului turcesc „Destăinuiri” este difuzat la Kanal D vineri, 17 martie 2023. Îl poți urmări și online, live, subtitrat în limba română pe kanald.ro.

Fosta soție a lui Ahmet are cancer, iar acesta se învinovățește și îi povestește doctoriței Piraye cum a înșelat-o în trecut.

Ce se întâmplă episodul cinci al serialului turcesc „Destăinuiri”?

O tânără pe nume Naz care este foarte nemulțumită de faptul că tatăl său o sună de foarte multe ori chiar dacă aceasta i-a spus să nu o mai caute și îl învinovățește  că el a părăsit-o pe mama ei, iar aceasta s-a îmbolnăvit de cancer.

De aici începe povestea domnului Ahmet care o are ca și terapeut pe doamna Dr. Piraye, care în timp ce aude destăinuirea acestuia se regăsește în povestea lui pentru că a trecut printr-o situație similar cu soțul ei care a părăsit-o pentru o altă femeie.

Citește și: Cine sunt cei mai populari actori din telenovele turcești. Iată serialele turcești pe care le poți vedea la Kanal D

După ce s-au căsătorit, banii lor au fost la comun și tot ce au realizat era la comun, astfel că relația cu tânăra soție a devenit monotonă. Ahmed crede într-o putere miraculoasă a doctoriței Piraye pentru a-l reuni cu prima lui soție care este acum bolnavă. Doctorița nu-i promite nimic în acest sens pentru că menirea unui terapeut este de a readuce persoana într-un echilibru emoțional.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Dacă vrei să afli dacă Ahmed se va împăca cu fosta soție, poți urmări serialul “Destăinuiri” din această seară începând cu ora 20:00, la Kanal D.

Citește și: Totul despre Scream 6. Data lansării, trailer, actori

Vezi Video Online tradus în limba română serialul „Destăinuiri” pe Kanal D

Serialul "Destăinuiri" se desfășoară într-un cabinet psihologic din Istanbul, Turcia, un loc unde vin să-și găsească împăcarea și vindecarea persoane vulnerabile, cu istorii de viață încurcate, marcate de trauma și diverse încercări.

Poveștile personajelor sunt inspirate din viața reală, iar în multe povești dintre acestea vă puteți regăsi chiar voi.

Terapeutul șef este Manolya, interpretată de către Binnur Kaya și este o femeie încrezătoare care luptă pentru fiecare persoană în parte. Misiunea acesteia este de a-i ajuta pe cei care ajung la cabinetul său să își deschidă sufletul și să vorbească chiar și despre cele mai traumatizante experiențe și îngrijorătoare gânduri. 

În afara biroului ei, Manolya este însă o femeie interiorizată, care ascunde multe secrete, dar și propriile sale drame.

„Destăinuiri" este un serial cu încărcătură emoțională, care te va ține cu sufletul la gură în fiecare vineri și sâmbătă, începând cu ora 20:00.

Din distribuția serialului fac parte: Evrim Alasya (Güneş), Salih Bademci, (“Mireasă din Istanbul”), Celil Nalcakan (“Totul pentru familia mea”) și, de asemenea, Erkan Petekkaya (“Furtună pe Bosfor” şi “Tradarea”).

„ Destăinuiri” este serialul care poate fi urmărit atât la TV, cât și online, dublat în limba română pe kanald.ro. Cei care vor să vadă episoadele de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă trebuie să acceseze  https://www.kanald.ro/live.html .   

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.