Vezi online live episodul 54 al serialului “Totul pentru familia mea”. În această seară, Şengul se teme că Gonul i-l va fura pe Orhan și își continuă planul de răzbunare

Author: Cristina Mocanu
Actualizat: 14 nov 2023, 03:35

Un nou episod din serialul “Totul pentru familia mea” va fi difuzat marți, 14 februarie 2023.

Sursa: Captură KANAL D

Episodul 54 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D marți, 14 februarie 2023, de la ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Un nou episod din serialul “Totul pentru familia mea” va fi difuzat marți, 14 februarie 2023, de la ora 20:00 pe Kanal D. Şengül se teme că Gonul i-l va fura pe Orhan și pune otravă în mâncare.

Marți, 14 februarie 2023, va fi difuzat un nou episod din serialul „Totul pentru familia mea”

În episodul 54 al serialului „Totul pentru familia mea”, Şengul se teme că Gonul i-l va fura pe Orhan și aranjează ca patronul lui să nu îi mai permită să doarmă în magazin, sperând că se va întoarce acasă.

Orhan caută să închirieze o garsonieră dar Gonul îi propune să locuiască în camera de deasupra restaurantului ei. Şengül continua planul de răzbunare și pune insecticid în mâncare, fără să realizez că cei mici, din familia Eren, vor fi cei care vor mânca.

Citește și: Frații Eren sunt în pericol de moarte! Șengul pune otravă în plăcintele copiilor: ”Ce ai mai făcut, blestemato”.

Gonul nu depune plângere dar Șengul este arestată.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

”Ce ai mai făcut, blestemato?”, îi spune Orhan soției.

Ayla administrează acțiunile lui Berk și începe să lucreze la companie cu Akif. Îi propune lui Nebahat să lucreze cu ea, ca să o ajute să nu cadă în cursele lui Akif.

Pentru a afla care este starea de sănătate a copiilor, dar și ce va păți Șengul, poți urmări serialul “Totul pentru familia mea”, doar pe Kanal D în această seară, de la ora 20:00.

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Totul pentru familia mea” pe Kanal D

În serialul serialul turcesc „Totul pentru familia mea”, este vorba despre 4 frați care rămân orfani după ce părinții lor sunt uciși.

Ulterior, fratele mai mare își pierde și el viața, astfel că cei trei frați sunt nevoiți să se descurce singuri. Asupra vieții celor patru frați își va pune amprenta Afik Atakul, un om malefic care este gata să își ducă toate planurile malefice la bun sfârșit.

Citește și: Vezi online live episodul 53 al serialului “Totul pentru familia mea”. În această seară, Kaan și Susen cad de la etaj și sunt grav răniți

Frații nu vor avea o viață deloc ușoară, ajungând să trăiască în condiții improprii, iar rudele nu doresc custodia acestora, dar amintirea vie a părinților lor și iubirea pe care și-o poartă îi va ajuta să depășească orice obstacol

Serialul “Totul pentru familia mea” poate fi urmări de luni până joi de la ora 20:00 pe Kanal D.

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând  https://www.kanald.ro/live.html.     

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.