Vezi online live episodul 55 al serialului “Totul pentru familia mea”. În această seară Șengul ajunge în închisoare, iar Suzan și Akif se pregătesc de nuntă

Author: Cristina Mocanu
Actualizat: 15 nov 2023, 02:20

Suzan și Akif se pregătesc pentru nuntă.

Sursa: Captură KANAL D

Episodul 55 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D miercuri, 15 februarie 2023, de la ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Un nou episod din serialul “Totul pentru familia mea” va fi difuzat miercuri, 15 februarie 2023, de la ora 20:00 pe Kanal D. Şengül ajunge la închisoare, iar Nebahat proiectează mai multe imagini la nunta lui Akif cu Suzan, ceea ce va produce un șoc în rândul invitaților.

Miercuri, 15 februarie 2023, va fi difuzat un nou episod din serialul „Totul pentru familia mea”

În această seară, după o săptămână, Suzan și Akif se pregătesc pentru nuntă. Suzan îi invită pe Omer și pe surorile lui să locuiască cu ei dar ei refuză. 

Citește și: Șengul ajunge la închisoare după isprava sa. În ziua nunții lui Suzan cu Akif, Nebahat a aranjat ca cineva să pună pe video proiector fotografii cu ea și Akif

Nebahat, nu suportă gândul că altă femeie să fie su soțul său așa că, în timpul nunții, aranjează cu o prietenă să pună pe video proiector fotografii cu ea și Akif dar și o filmare cu Akif făcându-i declarații de dragoste și spunând că Suzan este o femeie de gheață și neatrăgătoare. Nebahat și Ayla privesc totul de acasă, datorită unei prietene care filmează evenimentul.

Invitații rămân înmărmuriți în timp ce imaginile rulează pe ecran. Suzan alege să se ridice de la masa și să plece de la nuntă, în stare de șoc.

Șengul își ispășește pedeapsa, după ce a pus insecticid în mâncare, iar copiii au mâncat și au ajuns la urgență. Aceasta are parte de o serie de conflicte în închisoare.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Pentru a afla care este starea de sănătate a copiilor, dar și dacă Suzan îl va ierta sau nu pe Akif, poți urmări serialul “Totul pentru familia mea”, doar pe Kanal D.

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Totul pentru familia mea” pe Kanal D

În serialul serialul turcesc „Totul pentru familia mea”, este vorba despre 4 frați care rămân orfani după ce părinții lor sunt uciși.

Ulterior, fratele mai mare își pierde și el viața, astfel că cei trei frați sunt nevoiți să se descurce singuri. Asupra vieții celor patru frați își va pune amprenta Afik Atakul, un om malefic care este gata să își ducă toate planurile malefice la bun sfârșit.

Citește și: Vezi online live episodul 54 al serialului “Totul pentru familia mea”. În această seară, Şengul se teme că Gonul i-l va fura pe Orhan și își continuă planul de răzbunare

Frații nu vor avea o viață deloc ușoară, ajungând să trăiască în condiții improprii, iar rudele nu doresc custodia acestora, dar amintirea vie a părinților lor și iubirea pe care și-o poartă îi va ajuta să depășească orice obstacol

Serialul “Totul pentru familia mea” poate fi urmări de luni până joi de la ora 20:00 pe Kanal D.

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând  https://www.kanald.ro/live.html .    

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.