Vezi online live episodul 60 al serialului “Totul pentru familia mea”. O bătrână, cu o valiză plină cu bani, apare la ușa lui Omer

Author: Cristina Mocanu
Actualizat: 23 nov 2023, 02:20

Episodul 60 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D joi, 23 februarie 2023, de la ora 20:00

Sursa: Captură KANAL D

Episodul 60 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D joi, 23 februarie 2023, de la ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Un nou episod din serialul “Totul pentru familia mea” va fi difuzat joi, 23 februarie 2023, de la ora 20:00 pe Kanal D. O bătrână pe nume Sevgi apare acasă la Omer și ține în mână o valiză cu bani.

Joi, 23 februarie 2023, va fi difuzat un nou episod din serialul „Totul pentru familia mea”

Noi evenimente interesante au loc în episodul 60 al serialului “Totul pentru familia mea”.

O bătrânică pe nume Sevgi apare acasă la Omer cu o geantă plină cu bani. Se pare că a încurcat casa și îi confundă cu familia ei. Omer vrea să o ducă la poliție dar amână până a doua zi fiindcă ea adoarme.În ziua următoare, vorbește cu ea dar femeia nu vrea nici în ruptul capului să meargă la poliție. Aceasta spune că este mătușa lor. Harika pune ochii pe geanta cu bani și realizează că dacă fură banii lui Sevgi și îi folosește pentru eliberarea lui Suzan, vor trăi în continuare în sărăcie. 

Citește și: Cine este și câți ani are mătușa Sevgi, noul personaj din serialul Totul pentru familia mea! Celebra actriță Yıldız Kültür este considerată o emblemă a cinematografiei turcești!

Nebahat și Ayla sunt ajutate de partenera lor Gozde și află că Akif ar putea să le facă și lor o grămadă de probleme prin compania de cosmetice.

Tot de la ea află că nu a dat faliment ci toate proprietățile lui sunt pe compania lor.

Nebahat și Ayla se tem de el și au nevoie de Suzan ca să le ajute să-i găsească un punct slab, de aceea acestea îi fac o propunere ți îi promit că o vor ajuta să iasă din închisoare.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Pentru a vedea cine este cu adevărat Sevgi și care este planul lui Nebahat și Ayla, poți urmări serialul “Totul pentru familia mea”, doar pe Kanal D.

Citește și: Suzan din serialul Totul pentru familia mea, cea mai emoționantă imagine! Renumita Ahu Yağtu și mama sa, fotografie de colecție! Iată ce comentariu de suflet a adăugat îndrăgita actriță!

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Totul pentru familia mea” pe Kanal D

În serialul serialul turcesc „Totul pentru familia mea”, este vorba despre 4 frați care rămân orfani după ce părinții lor sunt uciși. Ulterior, fratele mai mare își pierde și el viața, astfel că cei trei frați sunt nevoiți să se descurce singuri. Asupra vieții celor patru frați își va pune amprenta Afik Atakul, un om malefic care este gata să își ducă toate planurile malefice la bun sfârșit.

Frații nu vor avea o viață deloc ușoară, ajungând să trăiască în condiții improprii, iar rudele nu doresc custodia acestora, dar amintirea vie a părinților lor și iubirea pe care și-o poartă îi va ajuta să depășească orice obstacol

Serialul “Totul pentru familia mea” poate fi urmări de luni până joi de la ora 20:00 pe Kanal D.

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând  https://www.kanald.ro/live.html .    

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.