Vezi online live episodul 62 al serialului “Totul pentru familia mea”. Omer și surorile sale riscă să fie dați afară din “coteț” și să rămână pe drumuri

Author: Cristina Mocanu
Actualizat: 28 nov 2023, 02:50

Episodul 62 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D marți, 28 februarie 2023, de la ora 20:00

Sursa: Captură KANAL D

Episodul 62 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D marți, 28 februarie 2023, de la ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Un nou episod din serialul “Totul pentru familia mea” va fi difuzat marți, 28 februarie 2023, de la ora 20:00 pe Kanal D. Șengul vorbește cu un agent imobiliare și plănuiește să îi dea afară din casă pe Omer și pe surorile lui.

Marți, 28 februarie 2023, va fi difuzat un nou episod din serialul „Totul pentru familia mea”

Noi evenimente interesante au loc în episodul 62 al serialului “Totul pentru familia mea”.

Gonul își dă seama că Șengul plănuiește ceva împotriva nepoților lui Orhan și o plătește pe Hilmie să afle ce pune la cale. Șengul vorbește cu agentul imobiliar să îi propună proprietarului casei să-i scoată afară pe Omer și pe surorile lui și să construiască o căsuță în locul cotețului, pentru o chirie mai mare.

Citește și: Vezi online live episodul 61 al serialului “Totul pentru familia mea”. Akif pune liceul în vânzare și vrea să plătească datoria companiei

Gonul îi face și ea o ofertă agentului pe care nu o poate refuza. Îi va plăti dublul chiriei pe un an de zile dar să o scoată afară pe Sengul pe motiv că a întârziat cu plata chiriei câteva luni și să îi mute pe orfani în casă, în locul ei.

Omer îi reproșează mătușii sale că: "Cum ai putu face așa ceva? Ce fel de om ești mătușă?”

Orhan divorțează de Şengul. Îi povestește lui Omer că se simte fericit, liniștit și parcă a mai întinerit de când a intrat Gonul în viața lui, deși încă nu este nimic între ei.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Nebahat și Ayla fac un plan prin care îl constrâng pe Akif să-și plătească o parte din datorii și astfel Suzan este eliberată.

Suzan îl vizitează pe Omer și-i zice că imediat ce se redresează, va plăti datoria lui Harika.

Citește și: Erkan Petekkaya, printre actorii pe care publicul îi va revedea în ”Destăinuiri”! Serialul despre traumă și speranță va avea premiera pe 3 martie

Furia lui Aybike față de Asiye crește mult pe zi ce trece, iar cele două nu își mai vorbesc.

Pentru a vedea dacă frații vor fi dați afară din casă, poți urmări serialul “Totul pentru familia mea”, doar pe Kanal D.

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Totul pentru familia mea” pe Kanal D

În serialul serialul turcesc „Totul pentru familia mea”, este vorba despre 4 frați care rămân orfani după ce părinții lor sunt uciși. Ulterior, fratele mai mare își pierde și el viața, astfel că cei trei frați sunt nevoiți să se descurce singuri. Asupra

vieții celor patru frați își va pune amprenta Afik Atakul, un om malefic care este gata să își ducă toate planurile malefice la bun sfârșit.

Frații nu vor avea o viață deloc ușoară, ajungând să trăiască în condiții improprii, iar rudele nu doresc custodia acestora, dar amintirea vie a părinților lor și iubirea pe care și-o poartă îi va ajuta să depășească orice obstacol

Serialul “Totul pentru familia mea” poate fi urmări de luni până joi de la ora 20:00 pe Kanal D.

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând  https://www.kanald.ro/live.html .    

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.