Vezi online live episodul 63 al serialului “Totul pentru familia mea”. Sevgi o amenință pe pe Șengul, să nu le mai facă rău copiilor, iar Aybike se află în pericol de moarte

Author: Cristina Mocanu
Actualizat: 01 dec 2023, 02:50

Vezi online live episodul 63 al serialului “Totul pentru familia mea”.

Sursa: Captură KANAL D

Episodul 63 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D miercuri, 1 martie 2023, de la ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Un nou episod din serialul “Totul pentru familia mea” va fi difuzat miercuri, 1 martie, de la ora 20:00 pe Kanal D. Aybike se află în pericol de moarte după o confruntare cu Asiye.

Miercuri, 1 martie, va fi difuzat un nou episod din serialul „Totul pentru familia mea”

Noi evenimente interesante au loc în episodul 62 al serialului “Totul pentru familia mea”.

Nebahat și Ayla fac un plan prin care îl constrâng pe Akif să-și plătească o parte din datorii și astfel Suzan este eliberată. Suzan îl vizitează pe Omer și-i zice că imediat ce se redresează, va plăti datoria lui Harika.

Citește și: În această seară, de la ora 20:00, în serialul Totul pentru familia mea, Aybike, in pericol de moarte! „Nimeni nu-mi simte lipsa!”

Sevgi se ascunde ca să nu o vadă. Suzan se preface că crede tot ce îi zice Akif dar împreună cu Nebahat și cu Ayla îl vor face să plătească. Akif o prinde din păcate, când caută în seiful lui documente pe care le-ar putea folosi împotriva lui.

Suzan îi zice lui Akif că a găsit seiful deschis iar el pare să fie convins dar când fetele încearcă din nou să găsească documentele descoperă că seiful este gol. 

Agentul imobiliar o anunță pe Gonul că copiii nu vor să se mute în casă dar ea insistă să facă ce știe și să o scoată afară pe Șengul. Șengul află acest lucru și o confruntă pe Gonul. Gonul îl convinge pe Orhan că a încercat doar să o sperie ca să îi lase în pace pe nepoții lui.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Șengul întrerupe apa și curentul de la coteț și anunță poliția că i-au furat banii lui Sevgi dar Sevgi îi convinge pe polițiști că le-a dat banii de bună voie. Apoi o amenință pe Șengul ca să nu le mai facă problem.

Asiye încearcă să discute cu Aybike care continuă să-i facă reproșuri. Aybike o prinde de mână și în timp ce Asiye face o mișcare bruscă pentru a se elibera, Aybike se lovește de dulapul de sticlă și se rănește.

Pentru a vedea dacă frații vor fi dați afară din casă, poți urmări serialul “Totul pentru familia mea”, doar pe Kanal D.

Citește și: Vezi online live episodul 61 al serialului “Totul pentru familia mea”. Akif pune liceul în vânzare și vrea să plătească datoria companiei

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Totul pentru familia mea” pe Kanal D

În serialul serialul turcesc „Totul pentru familia mea”, este vorba despre 4 frați care rămân orfani după ce părinții lor sunt uciși. Ulterior, fratele mai mare își pierde și el viața, astfel că cei trei frați sunt nevoiți să se descurce singuri. Asupra vieții celor patru frați își va pune amprenta Afik Atakul, un om malefic care este gata să își ducă toate planurile malefice la bun sfârșit.

Frații nu vor avea o viață deloc ușoară, ajungând să trăiască în condiții improprii, iar rudele nu doresc custodia acestora, dar amintirea vie a părinților lor și iubirea pe care și-o poartă îi va ajuta să depășească orice obstacol

Serialul “Totul pentru familia mea” poate fi urmări de luni până joi de la ora 20:00 pe Kanal D.

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând  https://www.kanald.ro/live.html .    

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.