Vezi online live episodul 67 al serialului “Totul pentru familia mea”. Omer și surorile sale sunt nevoiți să părăsească casa în care locuiesc și să revină la vechiul trai

Author: Cristina Mocanu
Actualizat: 08 dec 2023, 03:25

Un nou episod din serialul “Totul pentru familia mea” va fi difuzat miercuri, 8 martie 2023.

Sursa: Captură KANAL D

Episodul 67 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D miercuri, 8 martie 2023, de la ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Un nou episod din serialul “Totul pentru familia mea” va fi difuzat miercuri, 8 martie 2023, pe Kanal D. Deși frații au ajuns să locuiască într-o vilă luxoasă, aceștia sunt nevoiți să părăsească casa.

Miercuri, 8 martie 2023 va fi difuzat un nou episod din serialul „Totul pentru familia mea”

Noi evenimente interesante au loc în episodul 67 al serialului “Totul pentru familia mea”.

Citește și: Visele fraților Eren sunt pe cale să se spulbere! Odată cu întoarcerea familiei Yılmaz, lucrurile vor lua o turnură greu de închipuit. Omer și surorile sale trebuie să revină la traiul de odinioară

Din păcate, odată cu întoarcerea familiei Yılmaz, frații Eren, sunt nevoiți să revină la vechiul vechiul trai și astfel, toate visele lor se ruinează. Ahmet se dovedește a fi tatăl lui Omer, iar acest lucru îl va bulversa.

Ahmet și Suzan au trăit, în trecut, o poveste de iubire frumoasă și din păcate Sevgi nu a privit cu ochi buni această relație. Aceștia au fost nevoiți să o ia pe drumuri separate, dar rodul iubirii lor nu a întârziat să apară și astfel, Suzan l-a născut pe Omer pe care a fost nevoită să îl abandoneze.

Cei patru frați aleg să meargă la unchiul lor, Orhan, dar când Gonul se plânge că sunt dezordonați și că muncește după ei prea mult, pleacă și de acolo.

Șengul îi primește cu chirie într-o anexă a locuinței.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Planurile lui Akif nu au un sfârșit, iar bărbatul continuă să caute un investitor, înscrierea fraților lui Omer, Sarp și Yasmin, la Colegiul Ataman aduce noi tensiuni.

Pentru a afla ce se întâmplă cu personajele tale preferate, poți urmări serialul “Totul pentru familia mea”, doar pe Kanal D, începând cu ora 20:00.

Citește și: Vezi online live episodul 66 al serialului “Totul pentru familia mea”. Orhan se află într-o dilemă când află că fosta soție este însărcinată

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Totul pentru familia mea” pe Kanal D

În serialul serialul turcesc „Totul pentru familia mea”, este vorba despre 4 frați care rămân orfani după ce părinții lor sunt uciși.

Ulterior, fratele mai mare își pierde și el viața, astfel că cei trei frați sunt nevoiți să se descurce singuri. Asupra vieții celor patru frați își va pune amprenta Afik Atakul, un om malefic care este gata să își ducă toate planurile malefice la bun sfârșit.

Frații nu vor avea o viață deloc ușoară, ajungând să trăiască în condiții improprii, iar rudele nu doresc custodia acestora, dar amintirea vie a părinților lor și iubirea pe care și-o poartă îi va ajuta să depășească orice obstacol

Serialul “Totul pentru familia mea” poate fi urmări de luni până joi de la ora 20:00 pe Kanal D.

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând  https://www.kanald.ro/live.html .    

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.