Vezi online live episodul 68 al serialului “Totul pentru familia mea”. Omer se află pe punctul de a fi exmatriculat

Author: Cristina Mocanu
Actualizat: 09 dec 2023, 02:45

Episodul 68 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D joi, 9 martie 2023.

Sursa: Captură KANAL D

Episodul 68 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D joi, 9 martie 2023, de la ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Un nou episod din serialul “Totul pentru familia mea” va fi difuzat joi, 9 martie 2023, pe Kanal D. Frații nu știu unde să se ducă după ce au fost dați afară din casă, iar Omer riscă să fie exmatriculat.

Joi, 9 martie 2023va fi difuzat un nou episod din serialul „Totul pentru familia mea”

Noi evenimente interesante au loc în episodul 68 al serialului “Totul pentru familia mea”.

Berk și Sarp mint că Omer i-a bătut. Ahmet vrea să-l exmatriculeze dar se întoarce Sevgi și-i zice că este fiul lui. Sevgi îi zice lui Ahmet că i-a ascuns că Suzan era însărcinată pentru că el era logodit cu Seval și se pregăteau de nuntă. După mult timp ea a aflat că Omer a fost abandonat la moschee de bunicul lui și cu greu l-a găsit.

Citește și: Asiye din serialul Totul pentru familia mea, schimbare uluitoare de look! Iată cum a fost surprinsă recent frumoasa actriță Su Burcu Yazgı Coşkun!

Ahmet nu-l mai exmatriculează pe Omer dar îi zice lui Suzan că nu vrea ca Omer să știe că este tatăl lui pe motiv că și-a făcut o impresie proastă despre el pentru că a furat ceasurile din casa lui.

Sevgi le zice lui Omer și lui Asiye că s-a prefăcut că și-a pierdut mințile și că i-a confundat cu familia ei. Tolga este la spital în operație după ce tatăl lui l-a lovit și a căzut printr-o ușă de sticlă.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Susen se întâlnește cu Sarp ca să-l supere pe Omer pentru că și el a supărat-o când a luat masa cu Leyla în oraș.

Leyla îi spune lui Tolga că l-a ajutat pe Omer pentru că îl place. 

Pentru a afla ce se întâmplă cu personajele tale preferate, poți urmări serialul “Totul pentru familia mea”, doar pe Kanal D, începând cu ora 20:00.

Citește și: Vezi online live episodul 67 al serialului “Totul pentru familia mea”. Omer și surorile sale sunt nevoiți să părăsească casa în care locuiesc și să revină la vechiul trai

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Totul pentru familia mea” pe Kanal D

În serialul serialul turcesc „Totul pentru familia mea”, este vorba despre 4 frați care rămân orfani după ce părinții lor sunt uciși. Ulterior, fratele mai mare își pierde și el viața, astfel că cei trei frați sunt nevoiți să se descurce singuri. Asupra vieții celor patru frați își va pune amprenta Afik Atakul, un om malefic care este gata să își ducă toate planurile malefice la bun sfârșit.

Frații nu vor avea o viață deloc ușoară, ajungând să trăiască în condiții improprii, iar rudele nu doresc custodia acestora, dar amintirea vie a părinților lor și iubirea pe care și-o poartă îi va ajuta să depășească orice obstacol

Serialul “Totul pentru familia mea” poate fi urmări de luni până joi de la ora 20:00 pe Kanal D.

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând  https://www.kanald.ro/live.html .    

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.