Vezi online live episodul 73 al serialului “Totul pentru familia mea”. Asiye îl amenință pe Sarp după ce Omer ajunge în stare gravă la spital

Author: Cristina Mocanu
Actualizat: 20 dec 2023, 02:50

Episodul 73 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D luni, 20 martie 2023, de la ora 20:00.

Sursa: Captură KANAL D

Episodul 73 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D luni, 20 martie 2023, de la ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Un nou episod din serialul “Totul pentru familia mea” va fi difuzat luni, 20 martie 2023, pe Kanal D. Un băiat a văzut-o pe Gonul când a dat foc rulotei, iar Asiye îl amenință pe Sarp după ce Omer ajunge în stare gravă la spital.

Luni, 20 martie 2023 va fi difuzat un nou episod din serialul „Totul pentru familia mea”

Noi evenimente interesante au loc în episodul 73 al serialului “Totul pentru familia mea”.

Citește și: În această seară, de la ora 20:00, în serialul Totul pentru familia mea, Ömer, la pas de a recurge la un gest extrem împotriva propriului său frate, Sarp! „Doi frați se vor omorî între ei pur și simplu!”

Gonul îl aude pe Akif strigând după ajutor și se întoarce și cheamă vecinii, astfel reușesc să stingă focul și să-l scoată din rulotă teafăr, iar un băiat din cartier îi zice lui Hilmie că a văzut-o pe Gonul cu un bidon de benzină și presupune că ea a

dat foc la rulotă.

Lui Omer i se face rău în autobuzul școlii, iar șoferul cheamă ambulanța. Asiye se duce acasă la Sarp și-i spune că îl distruge dacă Omer pățește ceva, dar Sarp se pare că nu are remușcări deloc.

Când Omer își revine puțin, anunță poliția că Sarp a fost cel care a accidentat-o pe Emel, dar momentan acesta nu are dovezi concrete.

De supărare Omer începe să îl amenințe pe Sarp, iar Asiye și Ogulcan vor să îl împiedice să se mai bată cu Sarp.

Astfel că, Omer și Sarp aleg să se confrunte într-un loc retras, să nu îi poată vedea nimeni.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Asiye acceptă oferta lui Seval și primește bani de la ea, ca să plece pentru că doar așa îl mai poate proteja pe Omer.

Citește și: Kadir din serialul Totul pentru familia mea, schimbare uluitoare de look! Iată cum arată în prezent, carismaticul actor Halit Özgür Sarı, la aproape un an de la plecarea lui de pe platourile de filmare!

Sarp este căutat de către poliție și riscă să ajungă la închisoare.

Pentru a afla ce se întâmplă cu Omer și care este planul său de răzbunare, dar și cum vor frații să îl împiedice să își ducă planul la bun sfârșit, poți urmări serialul “Totul pentru familia

mea”, doar pe Kanal D, începând cu ora 20:00.

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Totul pentru familia mea” pe Kanal D

În serialul serialul turcesc „Totul pentru familia mea”, este vorba despre 4 frați care rămân orfani după ce părinții lor sunt uciși. Ulterior, fratele mai mare își pierde și el viața, astfel că cei trei frați sunt nevoiți să se descurce singuri. Asupra

vieții celor patru frați își va pune amprenta Afik Atakul, un om malefic care este gata să își ducă toate planurile malefice la bun sfârșit.

Frații nu vor avea o viață deloc ușoară, ajungând să trăiască în condiții improprii, iar rudele nu doresc custodia acestora, dar amintirea vie a părinților lor și iubirea pe care și-o poartă îi va ajuta să depășească orice obstacol

Serialul “Totul pentru familia mea” poate fi urmări de luni până joi de la ora 20:00 pe Kanal D.

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând https://www.kanald.ro/live.html.    

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.