Vezi online live episodul 76 al serialului “Totul pentru familia mea”. Emel se consideră o povară pentru familie și fuge de acasă

Author: Cristina Mocanu
Actualizat: 23 dec 2023, 04:25

Emel se consideră o povară pentru familie și fuge de acasă.

Sursa: Captură KANAL D

Episodul 76 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D joi, 23 martie 2023, de la ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Un nou episod din serialul “Totul pentru familia mea” va fi difuzat joi, 23 martie 2023, pe Kanal D.   Serialul urmează să fie difuzat de luni până sâmbătă de la ora 20:00. Emel fuge de acasă, iar Sengul alege să candideze pentru primărie.

Ce se întâmplă în episodul 76 al serialului “Totul pentru familia mea”?

În episodul 76 al serialului “Totul pentru familia mea” au loc noi provocări și evenimente dramatice care le pot schimba viața celor trei frați Eren.

Citește și: Doruk din serialul Totul pentru familia mea, schimbare spectaculoasă de look, pentru noul sezon al producției! Iată cum arată în prezent carismaticul actor Onur Seyit Yaran!

Asiye vrea să participe la o competiție care oferă burse de studii în Italia însă chiar dacă ar câștiga, nu va putea să meargă pentru că nu are cu cine să o lase pe Emel dacă Omer pleacă în America.

Emel simte că este o povară pentru frații ei și alege să fugă de acasă fără să le spună nimic acestora.

Gonul și Șengul intră în competiție pentru conducerea cartierului. Akif o sprijină pe Șengul după ce ea îi promite o poziție importantă în cartier. În timpul campaniei, cele două promit vecinilor tot felul de lucruri. 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Șengul și Akif fac o petrecere în club, iar Akif alege să cumpere alimente ieftine ca să reducă din costuri, și majoritatea petrecăreților se îmbolnăvesc.

Pentru a afla ce se întâmplă cu Emel și unde a fugit de acasă, dar și care va fi starea de sănătate a petrecăreților, poți urmări serialul “Totul pentru familia mea”, doar pe Kanal D, începând cu ora 20:00.

Citește și: În această seară, de la ora 20:00, în serialul Totul pentru familia mea, micuța Emel dispare fără urmă! O nouă nenorocire se abate asupra fraților Eren!

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Totul pentru familia mea” pe Kanal D

În serialul serialul turcesc „Totul pentru familia mea”, este vorba despre 4 frați care rămân orfani după ce părinții lor sunt uciși.

Ulterior, fratele mai mare își pierde și el viața, astfel că cei trei frați sunt nevoiți să se descurce singuri. Asupra vieții celor patru frați își va pune amprenta Afik Atakul, un om malefic care este gata să își ducă toate planurile malefice la bun sfârșit.

Frații nu vor avea o viață deloc ușoară, ajungând să trăiască în condiții improprii, iar rudele nu doresc custodia acestora, dar amintirea vie a părinților lor și iubirea pe care și-o poartă îi va ajuta să depășească orice obstacol

Serialul “Totul pentru familia mea” poate fi urmări de luni până sâmbătă de la ora 20:00 pe Kanal D.

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând  https://www.kanald.ro/live.html .    

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.