Vezi online live primul episod al serialului “Tărâmuri Nelegiuite”, începând cu ora 20:00, la Kanal D

Author: Cristina Mocanu
Actualizat: 27 dec 2023, 10:01

Primul episod al serialului turcesc “Tărâmuri Nelegiuite” este difuzat la Kanal D miercuri

Sursa: Captură KANAL D

Primul episod al serialului turcesc “Tărâmuri Nelegiuite” este difuzat la Kanal D miercuri, 27 decembrie 2023. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Serialul turcesc “Tărâmuri Nelegiuite” va fi difuzat de luni până joi, de la ora 21:00, pe Kanal D.


Ce se va întâmpla în primul episod al serialului “Tărâmuri Nelegiuite”?

Într-o incitantă călătorie în orașul pitoresc Zonguldak din Turcia, primul episod al serialului "Tărâmuri Nelegiuite" dezvăluie un tablou plin de dramă, sacrificiu și dorință de răzbunare. Protagonistul, Davut, interpretat de talentatul Ugur Gunes, își duce viața modestă alături de familia sa într-una dintre minele de cărbuni ale orașului.


Episodul începe prin a ilustra rutina zilnică a familiei lui Davut, care împreună cu tatăl și frații săi, se angajează în munca grea și periculoasă din mină. Într-o dimineață aparent obișnuită, destinul familiei sale este schimbat dramatic atunci când mina se prăbușește, iar nouă oameni, printre care și tatăl lui Davut, își pierd viața. Tragedia pune în lumină condițiile periculoase în care minerii muncesc, iar responsabilitatea pentru această tragedie se îndreaptă către nemilosul proprietar al minei, Malik.


Cu toate avertismentele lui Davut către Malik, acesta din urmă nu a luat măsuri de precauție pentru siguranța angajaților săi, iar tragedia devine o amară realitate. Cu toate acestea, Malik scapă cu ușurință de orice acuzație și pare imun la suferința familiei lui Davut. Înfruntând o nedreptate aparent insuportabilă, Davut decide să facă singur dreptate și să își apere familia, mai ales că, odată cu moartea tatălui său, el devine capul familiei.

Citește și: “Tărâmuri nelegiuite”, din 27 decembrie, la Kanal D! Noul serial turcesc va fi difuzat de luni pana joi, de la 20:00

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Alegând calea răzbunării, Davut pregătește un plan meticulos pentru a aduce responsabilitatea pe umerii celui care a cauzat tragedia. În acest context tensionat, "Tărâmuri Nelegiuite" promite o poveste captivantă, cu personaje complexe și un protagonist hotărât să lupte pentru dreptate în ciuda tuturor obstacolelor.

O dramă ce aduce în prim plan nu doar condițiile aspre de muncă din minele de cărbuni, ci și lupta pentru adevăr și demnitate într-un peisaj social încărcat de tensiuni și nedreptăți.


Urmărește Video Online subtitrat serialul “Tărâmuri Nelegiuite” pe Kanal D

În pitorescul oraș Zonguldak din Turcia, anul 1940 devine martorul unei povesti incitante despre dragoste, sacrificiu și lupta pentru dreptate în noul serial "Tărâmuri Nelegiuite".

Protagonistul acestei epopei este Davut, interpretat cu măiestrie de iubitul actor turc Ugur Gunes, deja îndrăgit de telespectatorii români din serialul anterior, "Mă numesc Zuleyha".
Acțiunea se desfășoară într-un cadru inedit, unde oamenii din Zonguldak își câștigă traiul în mina de cărbune a nemilosului Malik, jucat de Murat Daltaban. Proprietarul minelor controlează și terenurile agricole din regiune, transformând locuitorii în practicieni ai unei forme moderne de feudalism.
Davut, provenind dintr-o familie modestă de mineri, trăiește o tragedie când mina se prăbușește într-un accident cauzat de neglijența lui Malik, iar viața tatălui său și a altor nouă mineri este pierdută.


În confruntarea cu durerea și dorința de răzbunare, Davut își îndreaptă atenția și către dragoste. O nouă provocare apare atunci când descoperă că femeia de care se îndrăgostește, Gulfem, este fiica lui Malik. În fața dilemei dintre dragoste și dreptate, Davut se confruntă cu alegeri dificile.
Cu o distribuție impresionantă, în care se regăsesc nume precum Esra Bilgic Tore, Necip Memilli, Murat Dalbatan și Kaan Tasaner, "Tărâmuri Nelegiuite" promite să ofere o poveste complexă și captivantă despre lupta împotriva nedreptății și puterea de a iubi în ciuda obstacolelor. Carismaticul Ugur Gunes, cunoscut pentru interpretările sale profunde, preia un rol memorabil, oferind publicului o experiență cinematografică de neuitat.

Citește și: “Tărâmuri nelegiuite”, un nou serial turcesc tulburător, în curând, la Kanal D! De menționat este faptul că, serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând https://www.kanald.ro/live.html.