Vezi online serialul „Doctorul minune” subtitrat în limba română - Episodul 10, sezonul 1, marți, 7 septembrie 2021 - VIDEO. Ce se întâmplă cu doctorul Ali!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 01 aug 2022, 10:25
Ali, mutat la Patologie
Sursa: captura video Kanal D

Episodul cu numărul 10 din "Doctorul minune" este difuzat în această seară, de la ora 20:00. "Doctorul minune" poate fi urmărit și Live Video Online, pe kanald.ro.

Doctorul Ali este nevoit să părăsească secția de chirurgie a spitalului Berhayat, după plângerea care a fost depusă contra lui la Ministerul Sănătății.

Consiliul director al spitalului, convocat de urgență în urma plângerii, a decis transferarea medicului Ali pe secția de Patologie. Decizia l-a mâhnit foarte tare pe Ali, care își dorea să continue pe secția de chirurgie, să îi arate medicului Ferman de ce este capabil, însă Ali găsește puterea de a se motiva și aici. 

Ali nu renunță, astfel, la cel mai important vis al său, el dorindu-și să devină un medic cât mai bun posibil. Deși își dorește să fie chirurg, Ali înțelege situația, iar acum face tot ce îi stă în putință să ajute spitalul Berhayat din noua sa poziție.

Citeste si: Îți era dor de serialul „Doctor House”? Ei bine, varianta turcească a fost lansată de curând la TV

Doctorul minune, episodul 10. Vezi Video Online subtitrat serialul „Doctorul minune” pe Kanal D

"Crezi că tu ai greșit sau noi am greșit angajându-te?", a fost întrebat în consiliul director medicul rezident Ali, după plângerea depusă pe numele său la Ministerul Sănătății.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Așa cum l-a sfătuit medicul Adil, mentorul și protectorul lui Ali, tânărul rezident nu a fost de acord că a greșit. De altfel, în multe situații-limită Ali a venit cu idei strălucite ce au condus la rezolvarea unor cazuri de viață și de moarte.

Serialul-fenomen "Doctorul minune" este difuzat de luni până vineri la postul nostru TV, Kanal D, de la ora 20:00.

Producția turcească de mare succes poate fi urmărită și Live Video Online, pe site-ul nostru, accesând adresa https://www.kanald.ro/live.html de pe tabletă, smartphone, laptop sau PC.

"Doctorul minune" urmărește povestea tânărului medic Ali Vefa (interpretat de actorul turc Taner Ölmez), care pătrunde ca rezident în spitalul Berhayat. Ali a fost instituționalizat în copilărie, însă a reușit să își urmeze visul, acela de a termina Facultatea de Medicină și a deveni medic.

Pe lângă problemele acestea, Ali a fost diagnosticat și cu "sindromul savantului", o tulburare din spectrul autismului, care îl pune în dificultate de multe ori, dar îl și face să iasă în evidență în destule situații.

Cu o inteligență ieșită din comun, tânărul doctor Ali impresionează cadrele medicale de la spitalul Berhayat, dar apar și problemele, în urma plângerii depuse pe numele său la Ministerul Sănătății. Urmăriți ascensiunea lui Ali în serialul "Doctorul minune", difuzat doar de către Kanal D și online, pe kanald.ro!

Citeste si: Clipe de cumpana pentru Ali! Va reusi tanarul medic sa lupte pentru cariera sa? Aflati ce se va intampla astazi, intr-un nou episod dramatic din serialul "Doctorul minune", de la ora 20:00, la Kanal D!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.