Vezi online serialul „Doctorul minune” subtitrat în limba română - Episodul 13, sezonul 1, vineri, 10 septembrie 2021 - VIDEO. Beliz se desparte de doctorul Ferman!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 01 aug 2022, 18:40
Beliz și Ferman se despart
Sursa: captura Kanal D

Episodul 13 din serialul "Doctorul minune" este difuzat în această seară. Urmăriți ep 13 din "Doctorul minune" și Live Video Online, pe kanald.ro.

Deși Beliz scapă nesuspendată în urma scandalului, Comisia convocată de urgență doar avertizând-o că va fi suspendată la următoarea abatere, lucrurile iau o întorsătură rea pentru frumoasa rezidentă.

Beliz află ceva despre doctorul Ferman și, în ciuda sentimentelor puternice pentru acesta, ia decizia de a se despărți de el. 

Profesorul Adil va încerca să rezolve conflictul pornit între cei doi îndrăgostiți, Beliz și Ferman, însă fără succes.

Vezi Video Online subtitrat serialul „Doctorul minune” pe Kanal D

Ce se va mai întâmpla aflați doar urmărind "Doctorul minune" în această seară, de la ora 20:00, la Kanal D. Serialul poate fi urmărit și Live Video Online, accesând adresa  https://www.kanald.ro/live.html  de pe tabletă, smartphone, PC sau tabletă. 

"Doctorul minune" este difuzat de luni până vineri de la ora 20:00 la Kanal D. 

"Doctorul minune"  (în original: "Mucize Doktor") prezintă povestea tânărului medic Ali Vefa, interpretat de Taner Ölmez. Ali a avut o copilărie grea, fiind instituționalizat atât în copilărie, cât și în adolescență, însă a reușit să termine facultatea de medicină și să devină doctor.

Ali visează să devină chirurg, inițial lucrează pe secția de chirurgie condusă de reputatul doctor Ferman, însă un caz îl aduce în fața unei Comisii de investigații și este trimis pe secția de Patologie.

Decizia îl mâhnește pe Ali însă el ar fi putut să fie chiar exclus din medicină după ce i s-a făcut plângere la Ministerul Sănătății. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ali încearcă să se adapteze la Patologie, să învețe ce are de făcut, dar scopul său este să se întoarcă la chirurgie și să înceapă el să opereze, la fel ca reputatul doctor Ferman, cu care are și o relație dificilă, dar pe care îl și stimează foarte tare datorită abilităților și cunoștințelor acestuia.

Citeste si: Vezi online serialul „Doctorul minune” subtitrat în limba română- Episodul 12, sezonul 1, joi, 9 septembrie 2021- VIDEO. Nazli, în pericol să nu mai fie medic!

Ali Vefa are un IQ de geniu, însă suferă și de o tulburare din spectrul autismului, fiind diagonisticat cu „sindromul savantului”. Tulburarea respectivă îl ajută în unele situații, însă îi creează și momente dificile. 

Tânărul actor care îl interpretează pe personajul principal al serialului "Doctorul minune", Taner Ölmez, a mai putut fi urmărit în seriale turcești difuzate de către  Kanal D, în serialul „Kösem”, acolo unde a jucat rolul lui Osman al II-lea, și în „Yaman”, acolo unde a interpretat rolul lui Mert.

Citeste si: Secretara Gülin din productia "Doctorul minune", aniversare de pomina! Ce surpriza i-au pregatit colegele sale din serial! Cum au fost surprinse Nazli, Acelya si Beliz!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.