Vezi online serialul „Doctorul minune” subtitrat în limba română - Episodul 18, sezonul 1, vineri, 17 septembrie 2021 - VIDEO. Ali are o dublă reușită!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 02 aug 2022, 05:10
Ali și Nazli
Sursa: captura Kanal D

În această seară Kanal D difuzează episodul cu numărul 18 din "Doctorul minune", ultimul din această săptămână. Urmăriți-l și Live Video Online, pe kanald.ro.

În episodul cu numărul 18 din "Doctorul minune" Ali realizează că o iubește pe Nazli și începe să facă ce îi stă în putere pentru a o cuceri.

Timid, el face câteva încercări însă acestea nu au efectul dorit, iar Ali se simte respins de frumoasa doctoriță.

Vezi Video Online subtitrat serialul „Doctorul minune” pe Kanal D

Chiar dacă pe frontul Nazli Ali nu are succese, în privința carierei înregistrează două importante succese.

Doctorul Ferman vine la Ali cu un caz extrem de important, al unei fetițe internate în spitalul Berhayat. Ferman îl consultă pe Ali în acest caz având în vedere că micuța acuză, la prima consultație, simptome ce nu permit deocamdată un diagnostic.

Ali deslușește cazul și realizează despre ce este vorba, salvându-i, astfel, viața micuței.

Totodată, Ali află că micuța are și o suferință sufletească, iar el, care știe cel mai bine ce înseamnă să ai așa ceva, face tot posibilul să îi aline fetei această suferință.  

Citeste si: Cine este si cati ani are Ela din serialul “Doctorul minune”? Iata cum a stralucit frumoasa actrita Yasemin Özilhan la nunta sa!

Doctorul minune Ep 18 rezumat: Ce se întâmplă cu banii strânși la bal

Balul de la spitalul Berhayat a adunat fonduri importante, iar Beliz merge să discute cu profesorul Adil către ce să fie direcționate acele fonduri.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Kivilcim este și ea prezentă la întâlnire însă nu este de acord cu propunerea lui Beliz.

Ce se va mai întâmpla în episodul 18 din "Doctorul minune" aflați doar urmărind producția turcă la Kanal D. Puteți urmări serialul și Live Video Online, pe kanald.ro, accesând adresa  https://www.kanald.ro/live.html, de pe tabletă, smartphone, laptop sau PC.  

"Doctorul minune" este transmis de luni până vineri la Kanal D, de la ora 20:00 în fiecare seară.

"Doctorul minune" prezintă povestea tânărului medic rezident Ali Vefa (Taner Ölmez), care a fost instituționalizat în copilărie.

Visul lui Ali este să devină chirurg. Ajuns la Spitalul Berhayat el este încercat în cazuri grele de către medicul Ferman, iar un caz complicat îl aduce în fața unui consiliu după o plângere depusă pe numele lui la Ministerul Sănătății.

Pus în fața pericolului de a-și pierde dreptul de a profesa ca medic, Ali nu spune că a greșit fiindcă nici nu crede asta.

Este mutat pe secția de Patologie. 

În continuare vom urmări drumul lui Ali către a ajunge chirurg și către inima lui Nazli! Nu ratați niciun episod al interesantului serial turcesc, ce a cucerit deja inimile a milioane de telespectatori din Turcia și România!

Citeste si: Vezi online serialul „Doctorul minune” subtitrat în limba română- Episodul 17, sezonul 1, joi, 16 septembrie 2021- VIDEO. Ali, îndrăgostit de Nazli?

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.