Vezi online serialul "Doctorul minune" subtitrat în limba română - Episodul 20, sezonul 1, marți, 21 septembrie 2021 - VIDEO. Ali primește șansa de a opera!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 02 aug 2022, 11:25
Adil, Ferman și Beliz
Sursa: Captură KANAL D

Episodul cu numărul 20 din serialul "Doctorul minune" este difuzat în această seară. Urmărește Nehir și Live Video Online, pe kanald.ro.

Ali primește șansa de a opera, ceea ce reprezintă visul lui! Șansa îi este oferită de către doctorul Ferman, care îi pune o singură condiție: aceea de a-i urma sfaturile.

Ali este foarte fericit, desigur, fiindcă acesta este visul său de când a ales să ia drumul medicinei: să devină chirurg!

Vezi Video Online subtitrat serialul „Doctorul minune” pe Kanal D

Lucrurile se precipită la Spitalul Berhayat odată cu apariția unui caz extrem de complicat.

O fetiță, Belus, are nevoie urgentă de un transplant, iar pentru a se face intervenția chirurgicală este nevoie de consimțământul unui adult.

Cazul este foarte delicat, iar Adil, Ferman și Beliz lucrează împreună pentru a-l rezolva.

Ce se mai întâmplă în episodul 20 din "Doctorul minune" aflați doar urmărind serialul fie la Kanal D, fie Live Video Online, accesând adresa https://www.kanald.ro/live.html  de pe smartphone, tabletă, PC sau laptop. 

"Doctorul minune" este transmis de luni până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cine este Sinem Ünsal, actrița care o interpretează pe Nazli în serialul „Doctorul minune”, difuzat pe Kanal D

"Doctorul minune", povestea doctorului Ali

Serialul turcesc  "Doctorul minune", care a cucerit atât publicul din Turcia, cât și pe cel din România (producția fiind difuzată în exclusivitate de către Kanal D în țara noastră) prezintă povestea tânărului rezident Ali Vefa, interpretat de tânărul și talentatul actor Taner Ölmez. 

Ali este de o inteligență ieșită din comun și are cunoștințe temeinice în domeniul medicinei. Visul său este să devină chirurg!

Abilitatea și cunoștințele nu au apărut însă deodată la Ali. Tânărul rezident, care este trimis să practice meseria care i-a plăcut încă din copilărie la Spitalul Berhayat, a fost instituționalizat încă de când era foarte mic.

Totodată, el a fost diagnosticat cu "sindromul savantului", o tulburare din spectrul autist, care îl ajută și să iasă în evidență, dar îl și pune în situații dificile.

Tânărul Ali se apropie de colega lui de serviciu, Nazli, și realizează că o iubește pe aceasta. Drumul lung, însă, către a deveni chirurg și către inima lui Nazli poate fi urmărit doar la Kanal D, vizionând fiecare episod din "Doctorul minune". Pe lângă povestea lui Ali, urmărim fel și fel de situații complicate pentru pacienți care ajung la Spitalul Berhayat.

Citeste si: Impresionant! Taner Olmez și Onur Tuna au o voce de milioane! Vei rămâne uimit de cum cântă actorii din serialul „Doctorul minune”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.