Vezi online serialul "Doctorul minune" subtitrat în limba română - Episodul 4, sezonul 1, luni, 30 august 2021 - VIDEO. Duel între Ferman și Tanju

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 31 iul 2022, 08:00
Doctorul minune, Ali
Sursa: captura Kanal D

Episodul cu numărul 4 din "Doctorul minune", difuzat în această seară la Kanal D, se anunță a fi foarte interesant. Urmărește producția și Live Video Online, pe kanald.ro.

O nouă situație de urgență apare la spitalul Berhayat, unde își desfășoară activitatea sclipitorul medic Ali, care și-a început de curând cariera în medicină.

Ali și Nazli fac tot posibilul să îi salveze viața unui pacient care are nevoie urgentă de un ficat pentru a i se efectua un transplant hepatic. Cei doi, care sunt buni prieteni, merg imediat la un alt spital pentru a face rost de ficat, însă lucrurile iau o turnură nefericită.

Vezi Video Online subtitrat serialul „Doctorul minune” pe Kanal D

La spitalul Berhayat lucrurile se precipită. Beliz încearcă să îl convingă pe dr. Ferman să colaboreze cu dr. Tanju. Ambii sunt doi medici de excepție, însă, din nefericire, în multe privințe nu sunt pe aceeași lungime de undă.

Comisia spitalului Berhayat se reunește din nou de urgență, urmând să se discute cazul pacientului VIP.

Trebuie puse mai multe lucruri la punct, însă Açelya face o criză de gelozie, iar de pe urma întregii povești tot doctorul Ali pare să tragă ponoasele.

Ce se va mai întâmpla aflați doar urmărind episodul cu numărul 4 din "Doctorul minune", care vă va ține cu siguranță în fața ecranului. "Doctorul minune" poate fi urmărit atât la TV, la Kanal D, cât și Live Video Online, pe kanald.ro.

Pentru a putea fi urmărit Live Video Online, e nevoie doar de accesarea paginii de Live Stream a site-ului, https://www.kanald.ro/live.html,  la ora emisiei serialului, de pe tabletă, smartphone, laptop sau PC.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Ce se intampla cu serialele ''Nehir'' si "Doctorul minune", de la Kanal D! Care sunt noile zile si ore de difuzare

"Doctorul minune", de luni până vineri la Kanal D

Noua producție turcă difuzată de către Kanal D, "Doctorul minune", a obținut deja un succes uriaș în Turcia. Serialul este difuzat de către Kanal D de luni până vineri, de la ora 20:00. 

Serialul prezintă povestea tânărului medic rezident Ali, interpretat de charismaticul actor turc Taner Ölmez. Ali este foarte talentat în meseria lui, are un IQ impresionat, dar a fost diagnosticat și cu "sindromul savantului", o tulburare din spectrul autismului, care îl face și să iasă în evidență, dar îl pune și deseori în situații complicate.

Tânărul actor care îl interpretează pe Ali, Taner Ölmez, a mai putut fi văzut în producții difuzate de către Kanal D, și anume în serialul „Kösem”, în care l-a jucat pe Osman al II-lea și în „Yaman”, acolo unde l-a jucat pe

Mert.

Citeste si: In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Doctorul minune”, duel in spital intre Ferman si Tanju

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.