Vezi online serialul "Doctorul minune" subtitrat în limba română - Episodul 5, sezonul 1, marți, 31 august 2021 - VIDEO. Ali primește primul caz!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 31 iul 2022, 12:45
Doctorul minune primește primul caz
Sursa: captura Kanal D

Episodul cu numărul 5 din "Doctorul minune" este difuzat în această seară. Urmărește serialul și Live Video Online, pe kanald.ro.

Ferman pleacă din spital fără să spună nimic, iar Tanju decide să îi acorde lui Ali primul lui caz important.

Ali deja a impresionat pe toată lumea prin metodele sale, cu care a salvat vieți. Chiar și pe medicul Ferman, care la început nu i-a acordat încredere, dar apoi a văzut și el ce poate Ali, care are cunoștințe extraordinare în medicină, la pachet cu o inteligență ieșită din comun.

Vezi Video Online subtitrat serialul „Doctorul minune” pe Kanal D

Serialul "Doctorul minune" îl are în centru pe doctorul Ali (jucat de Taner Ölmez), care pătrunde ca rezident la spitalul Berhayat.

La început are probleme cu medicul Ferman, care îl și ceartă în câteva rânduri, dar doctorul Ali este apreciat, încet-încet, de toată lumea din spitalul Berhayat.

Citeste si: Ce voce dumnezeiasca are protagonistul Taner Olmez din serialul Doctorul minune! Ali Vefa canta intr-o formatie alaturi de alt actor celebru. Asculta-l si tu mai jos!

Doctorul Ali a primit diagnosticul de "sindromul savantului", o tulburare din spectrul autismului, care îl ajută să iasă în evidență, dar îl pune și de multe ori în situații dificile.

Episodul 5, ca fiecare episod din "Doctorul minune", poate fi urmărit și pe internet, pe site-ul nostru, pe lângă transmisiunea de la TV. Pentru a vedea "Doctorul minune" Live Video Online trebuie doar să accesați adresa https://www.kanald.ro/live.html de pe smartphone, tabletă, PC sau laptop.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Doctorul minune", difuzat de luni până vineri la Kanal D

Serialul "Doctorul minune" e transmis în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 20:00. Actorul care îl joacă pe "Doctorul minune", Ali, Taner Ölmez, a mai putut fi urmărit la Kanal D în două seriale, în „Kösem”, în care l-a jucat pe Osman al II-lea și în „Yaman”, acolo unde l-a jucat pe Mert.

Doctorul Ali reușește să rezolve cazuri foarte grele, de viață și de moarte și în spitalul Berhayat. Dacă medicul Ferman îl ia la rost încă de la început, doctorul Adil este protectorul lui Ali în spital. 

După mai multe Consilii de urgență, Ali a beneficiat de încrederea comitetului spitalului pentru a rezolva câteva cazuri foarte dificile. Doctorul Ali s-a ocupat cu succes de cazurile respective.

Iată că acum, când Ferman e plecat, Tanju îi dă primul caz lui Ali, de care tânărul rezident se va ocupa exclusiv. Ce se va mai întâmpla în episodul cu numărul 5 din "Doctorul minune" aflați doar urmărind producția în această seară de la ora 20:00.

Citeste si: Ali, fata in fata cu primul sau caz! Ce se intampla in seara aceasta intr-un nou episod din ''Doctorul Minune'', de la 20:00, la Kanal D

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.