Vezi online serialul Dragoste si secrete subtitrat in limba romana - Episodul 24, miercuri, 19 august - VIDEO

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 20 aug 2020, 19:17
video Foto(8)

Serialul Dragoste si secrete poate fi urmarit si online subtitrat in limba romana, pe pagina oficiala a site-ului kanald.ro, de luni pana vineri, de la ora 20:00.

Serialul Dragoste si secrete a cucerit publicul din Romania cu o poveste fascinanta despre iubire, mister si devotament, dar si cu o distributie exceptionala, formata din actori renumiti, precum Keremcem, Ozgu Kaya, cei care dau viata personajelor principale.

Vezi Video Online subtitrat serialul Dragoste si secrete, pe Kanal D

Urmariti serialului Dragoste si secrete si descoperiti pas cu pas actorii preferati, care intruchipeaza personaje cu personalitati puternice.

Fiti alaturi de Ali (interpretat de celebrul actor Keremcem), care trebuie sa faca fata multor evenimente extrem de dificile si periculoase, ce va vor captiva. In toate aceste grele incercari, Ali o va avea alaturi pe frumoasa Sevda (interpretata de actrita Ozgu Kaya), de care se indragosteste nebuneste si impreuna vor avea multe obstacole de infruntat.

Indragitul serial Dragoste si secrete poate fi urmarit si online subtitrat in limba romana, in fiecare saptamana, de luni pana vineri, de la ora 20:00 pe secțiunea pe pagina Kanal D de Live Stream.

Ce vom vedea in aceasta seara, in episodul 24, din serialul Dragoste si secrete!

Desi Ali pare mai hotarat ca oricand sa mai dea o sansa relatiei sale cu Sevda, in ciuda tuturor obstacolelor aparute in ultima perioada, tanara are de gand sa faca un pas in spate, pentru a nu-l priva pe micutul Alican de posibilitatea de a se bucura de o familie completa, alaturi de tatal lui.

Pe de alta parte, Duygu trece prin momente ispaimantatoare, atunci cand dusmanii Pilotului dau buzna in casa parintilor ei si ii ameninta cu moartea. Totul va culmina cu noi sentimente de neincredere fata de activitatea iubitului ei, care pana nu demult ii promisese ca va deveni pasnic

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Recent iesit din inchisoare, Uygar are de gand sa puna la cale un plan diabolic de razbunare impotriva lui Ali. Primul pas pe care il face este sa aduca vrajba si intrigi intre Ali si Pilot, pentru ca cei doi frati sa inceapta sa se razboiasca.

Citeste si: "Dragoste si secrete" actori: distributie completa

Iata ce mai puteti urmari diseara, in Dragoste si secrete, de la ora 20:00, atat pe Kanal D, cat si online subtitrat in limba romana, pe pagina oficiala de LIVE: