Vezi online serialul Dragoste si secrete subtitrat in limba romana - Episodul 26, vineri, 21 august - VIDEO

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 21 aug 2020, 17:43
Dragoste si secrete serial turcesc Foto(7)
Ali, protagonistul serialului, care este nevoit sa infrunte multe evenimente extrem de dificile si periculoase
Sursa: Captură KANAL D

Serialul turceasc Dragoste si secrete poate fi urmarit si online subtitrat in limba romana, pe pagina oficiala a site-ului kanald.ro, de luni pana vineri, de la ora 20:00.

Serialul Dragoste si secrete a captivat deja publicul din Romania cu o poveste fascinanta despre iubire, loialitate si sacrificiu, dar si cu o distributie de exceptie, cu actori ce s-au remarcat si in alte productii de succes, difuzate la Kanal D. In rolul lui Ali il puteti urmari pe Keremcem, actor cunoscut publicului din productii precum "Bahar viata furata", unde l-a interpretat pe Ates, sau "Dragoste si ura", unde a jucat rolul lui Yaman.

Frumoasa protagonista, Sevda, este interpretata de talentata actrita Ozgu Kaya.

Citeste si: Sevda trece prin clipe de groaza! Uygar o ameninta cu moartea! Afla cum va incerca Ali sa isi salveze iubita si ce se va intampla cu Sevda, ASTAZI, intr-un nou episod dramatic din "Dragoste si secrete", de la ora 20:00, la Kanal D!

Citeste si: "Dragoste si secrete" actori: distributie completa

Vezi Video Online subtitrat serialul Dragoste si secrete, pe Kanal D

Nu pierdeti niciun episod din serialul Dragoste si secrete, pentru a trai impreuna cu personajele dumneavoastra preferate, momente captivante, de un dramatism aparte. Il veti descoperi pe Ali, protagonistul serialului, care este nevoit sa infrunte multe evenimente extrem de dificile si periculoase, ce va vor captiva. In toate aceste grele incercari, Ali o va avea alaturi pe frumoasa Sevda, de care se indragosteste nebuneste si impreuna vor avea multe obstacole de infruntat pentru a-si proteja dragostea.

Serialul Dragoste si secrete poate fi urmarit si online subtitrat in limba romana, de luni pana vineri, de la ora 20:00 pe pagina Kanal D de Live Stream.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iata ce vom vedea in episodul 26, din serialul Dragoste si secrete, in aceasta seara!

Duygu inca resimte teama prin care a trecut cand a fost rapita insa, in acelasi timp, ea incearca sa fie puternica si sa-si asigure parintii, extrem de ingrijorati, ca de acum totul va fi bine. In vreme ce Pilot se zbate sa o convinga pe Duygu ca nu i se va mai intampla nimic rau, tanara pare sa le dea crezare parintilor sai.

Astfel Pilotul este dispus sa renunte la dragostea lui pentru Duygu, doar pentru a nu-i distruge acesteia relatia cu parintii ei.

Pe de alta parte, Ali se gandeste cum sa procedeze pentru a ajunge la Sevda. Barbatul pleaca imediat in cautarea iubitei sale atunci cand are indicii unde este tinuta captiva. Ali nu stie ca urmeaza sa pice intr-o cursa pusa la cale de Uygar, pentru a-l ucide.


Sevda prinde momentul oportun si evadeaza din locuinta in care o tine ascunsa Uygar.

Iata ce mai puteti urmari diseara, in Dragoste si secrete, de la ora 20:00, atat pe Kanal D, cat si online subtitrat in limba romana, pe pagina oficiala de LIVE: