Vezi online serialul Dragoste si secrete subtitrat in limba romana - Episodul 27, luni, 24 august - VIDEO

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 24 aug 2020, 18:00
Vezi online serialul Dragoste si secrete subtitrat in limba romana - Episodul 27, luni, 24 august - VIDEO Foto(7)
Vezi online serialul Dragoste si secrete subtitrat in limba romana - Episodul 27, luni, 24 august - VIDEO

Serialul turceasc Dragoste si secrete poate fi urmarit si online subtitrat in limba romana, pe pagina oficiala a site-ului kanald.ro, de luni pana vineri, de la ora 20:00.

Productia turceasca, "Dragoste si secrete" a captivat publicul din Romania cu o poveste fascinanta despre iubire, sacrificii si devotament, dar si cu actori talentati ce s-au remarcat si in alte productii de succes, difuzate la Kanal D. In rolul personajului Ali il puteti urmari pe Keremcem, actor cunoscut publicului din productii precum "Bahar viata furata", unde l-a interpretat pe Ates, sau "Dragoste si ura", unde a jucat rolul lui Yaman.

Frumoasa protagonista, Sevda, este interpretata de talentata actrita Ozgu Kaya.

Vezi Video Online subtitrat serialul Dragoste si secrete, pe Kanal D!

Il veti descoperi pe Ali, protagonistul serialului, care este nevoit sa infrunte multe obstacole extrem de periculoase, ce va vor captiva atentia. In toate aceste grele incercari, Ali o va avea alaturi pe frumoasa Sevda, de care se indragosteste nebuneste si care ii va schimba viata.

Nu ratati niciun episod din serialul Dragoste si secrete, pentru a trai impreuna cu personajele dumneavoastra preferate, pas cu pas, momente dramatice, captivante.
Serialul Dragoste si secrete poate fi urmarit si online subtitrat in limba romana, de luni pana vineri, de la ora 20:00 pe pagina Kanal D de Live Stream.

Iata ce veti putea urmari in episodul 27, din serialul Dragoste si secrete, in aceasta seara! Ali este din ce in ce mai aproape in a descoperi adevarul despre fratele lui!

Pilot continua sa lupte impotriva dusmanului sau de temut, Necmi, mafiotul care a rapit-o pe Duygu. Infractorul este indragostit de viitoarea sotie a lui Pilot, iar acesta trebuie sa faca ceva in acest sens pentru ca iubita lui sa fie in siguranta.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pe de alta parte, Kurtbey crede ca Uygar, care l-a amenintat ca dezvaluie marele secret despre Ali si Pilot, nu va trece la fapte. Intre timp, Ali si Vedat primesc cateva indicii despre secretele vietii lor pe care le detinea Uygar. Ali primeste o inregistrare facuta de Uygar inainte sa dispara, care il incita sa caute noi dovezi despre Suleyman, chiar in casa lui Kurtbey.

In tot acest timp, Ozlem este tot mai geloasa pe Sevda si incearca disperata sa il recucereasca pe Ali. 

Citeste si: Uygar nu le da pace dusmnilor sai nici dupa moartea sa! Pilot si Vedat descopera cine este asasinul tatalui lor! Afla daca va reusi Ali sa se apropie de fratele sau, ASTAZI, intr-un nou episod din "Dragoste si secrete", de la ora 20:00, la Kanal D!

Citeste si: Vezi online serialul Dragoste si secrete subtitrat in limba romana- Episodul 26, vineri, 21 august- VIDEO

Iata ce mai puteti urmari diseara, in Dragoste si secrete, de la ora 20:00, atat pe Kanal D, cat si online subtitrat in limba romana, pe pagina oficiala de LIVE: