Vezi online serialul Dragoste si secrete subtitrat in limba romana - Episodul 28, marti, 25 august - VIDEO

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 25 aug 2020, 18:01
Ali si Pilot isi traiesc visul de-o viata, in Episodul 28, marti, 25 august Foto(6)
Ali si Pilot isi traiesc visul de-o viata, in Episodul 28, marti, 25 august

Serialul Dragoste si secrete poate fi urmarit si online subtitrat in limba romana, pe pagina oficiala a site-ului kanald.ro, de luni pana vineri, de la ora 20:00.

Serialul turcesc "Dragoste si secrete" a cucerit publicul din Romania cu o poveste fascinanta despre dragoste, devotament si sacrificii, dar si cu o distributie remarcabila. In rolul personajului Ali il puteti urmari pe Keremcem, actor cunoscut publicului din productii precum "Bahar viata furata", unde l-a interpretat pe Ates, sau "Dragoste si ura", unde a jucat rolul lui Yaman. Frumoasa protagonista, Sevda, este interpretata de talentata actrita Ozgu Kaya.

Vezi Video Online subtitrat serialul Dragoste si secrete, pe Kanal D!

Nu ratati niciun episod din serialul Dragoste si secrete, pentru a descoperi pas cu pas personajele fascinante.
Ali, protagonistul serialului, care este nevoit sa infrunte multe obstacole extrem de periculoase, ce va vor captiva atentia. In toate aceste grele incercari, Ali o va avea alaturi pe frumoasa Sevda, de care se indragosteste nebuneste si care ii va schimba viata.

Nu ratati niciun episod din serialul Dragoste si secrete, pentru a trai impreuna cu personajele dumneavoastra preferate, pas cu pas, momente dramatice, captivante.

Serialul Dragoste si secrete poate fi urmarit si online subtitrat in limba romana, de luni pana vineri, de la ora 20:00 pe pagina Kanal D de Live Stream.


Iata ce veti putea urmari in episodul 28, din serialul Dragoste si secrete, in aceasta seara! Ali si Pilot isi traiesc visul de-o viata!

Ali este socat de descoperirea identitatii fratelui sau, pe care il cautase ani la rand. Barbatului nu-i vine sa creada ca Pilot este fratele pe care l-a cautat atat de mult. Ali cauta o dovada cat de mica ca acesta este adevarul despre fratele sau. Pilot este absolut socat cand afla cine este Ali pentru el. Cei doi frati isi traiesc visul de-o viata.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De partea cealalta, Vedat afla ca Ali este ucigasul tatalui sau. Mafiotul trebuie sa-si tina juramantul facut, la moartea tatalui, acela de a-l ucide pe vinovat. Vedat este pe urmele lui Ali.

Toate aceste evenimente dramatice care se petrec sunt bine gandite si puse la cale de catre Uygar care, desi este grav ranit, nu uita de razbunare. Uygar planuieste ca toti sa afle ca intreaga vina, pentru toate nenorocirile, ii apartine lui Kurtbey si, in felul acesta, sa se razbune pe toti dusmanii sai.

Iata ce mai puteti urmari diseara, in Dragoste si secrete, de la ora 20:00, atat pe Kanal D, cat si online subtitrat in limba romana, pe pagina oficiala de LIVE: