Vezi online serialul Dragoste si secrete subtitrat in limba romana - Episodul 30, joi, 27 august - VIDEO

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 aug 2020, 18:00
Vezi online serialul Dragoste si secrete subtitrat in limba romana - Episodul 30, joi, 27 august - VIDEO Foto(7)
Vezi online serialul Dragoste si secrete subtitrat in limba romana - Episodul 30, joi, 27 august - VIDEO

Productia turceasca "Dragoste si secrete" poate fi urmarita si online subtitrata in limba romana, pe pagina oficiala a site-ului kanald.ro, de luni pana vineri, de la ora 20:00.

Serialul "Dragoste si secrete" a cucerit telespectatorii din Romania cu povestea fascinanta despre dragoste si sacrificii, dar si cu o distributie remarcabila. In rolul personajului Ali il puteti urmari pe Keremcem, actor cunoscut publicului din productii precum "Bahar viata furata", unde l-a interpretat pe Ates, sau "Dragoste si ura", unde a jucat rolul lui Yaman. Frumoasa protagonista, Sevda, este interpretata de talentata actrita Ozgu Kaya.

Vezi Video Online subtitrat serialul Dragoste si secrete, pe Kanal D!

Actorii talentati si renumiti au intrat perfect in pielea personajelor, care fascineaza prin caracter puternic, sau prin devotament. Keremcem s-a pregatit asemenea actorilor de la Hollywood pentru personajul Ali, din serialul "Dragoste si secrete"! Celebrul actor a avut un cantonament de pregatire de trei luni, inainte de a incepe filmarile pentru serial. Acesta a fost instruit in arte martiale de antrenori care colaboreaza cu vedete de la Hollywood.

Timp de cinci zile pe săptămână, Keremcem s-a antrenat în box, kickbox, arte marțiale filipineze (Kali) și a primit instruirea de bază pentru tragerile cu arme de foc. 

Serialul Dragoste si secrete poate fi urmarit si online subtitrat in limba romana, de luni pana vineri, de la ora 20:00 pe pagina Kanal D de Live Stream.

Iata ce veti putea vedea in episodul 30, din serialul Dragoste si secrete, in aceasta seara! Vedat are de gand sa se razbune pe Ali, in cel mai aprig mod!

Ali se simte vinovat pentru ca Hudaverdi a cazut victima atacului care s-a petrecut chiar la petrecerea fiului sau. Starea lui Hudaverdi este critica.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ali si Pilot, care tin foarte mult la prietenul lor, jura razbunare si promit sa-l gaseasca pe atacator. Vedat este socat cand afla ca Ali si Pilot sunt frati, si gelozia il face sa nu gandeasca limpede. Vedat este socat cand Uygar, cel pe care toata lumea il crede mort, ii taie calea. Pe Uygar si Vedat ii leaga aceeasi dorinta, aceea de a-l ucide pe Ali, si nu este exclusa o colaborare a celor doi mafioti.

Citeste si: Vezi online serialul Dragoste si secrete subtitrat in limba romana- Episodul 29, miercuri, 26 august- VIDEO

In mod miraculus, Ali da de urma lui Uygar si tot atunci are loc sfarsitul cosmarului.
Pe de alta parte, Ozlem are o mare problema cu mama sa. Bunica lui Alican este extrem de ingrijorata pentru teribilul incident petrecut la petrecerea nepotului sau, si ii cere fiicei sale sa plece cat mai repede din oras, pentru a-l proteja pe fiul ei.

Insa Ozlem nici nu vrea sa auda de plecare fara Ali, fostul sot.

Iata ce mai puteti urmari diseara, in Dragoste si secrete, de la ora 20:00, atat pe Kanal D, cat si online subtitrat in limba romana, pe pagina oficiala de LIVE: