Vezi online serialul „Hercai” subtitrat în limba română - Episodul 14, sezonul 1, miercuri, 10 martie 2021 - VIDEO Miran anunță nunta cu Reyyan!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 10 mar 2021, 18:32
Miran și Reyyan
Sursa: captura video Kanal D

Un nou episod foarte interesant din Hercai, cel cu numărul 14, este difuzat astăzi la Kanal D. Urmărește Hercai și Live Video Online, pe site-ul Kanal D.

Miran anunță că se însoară cu Reyyan! El o duce pe cea pe care o iubește la conacul Aslanbey și le va spune tuturor că Reyyan va deveni soția lui.

Bătrâna Azize trebuie să suporte și ea această veste devastatoare pentru ea, însă nu renunță la planul ei de distrugere a familiei Șadoglu.

Vezi Video Online subtitrat serialul „Hercai” pe Kanal D

Ea pune la punct o nouă strategie. Îi spune lui Miran că e de acord cu decizia lui, însă plănuiește să se răzbune pe Reyyan, care acum va fi în apropierea ei.

Familia Șadoglu nu acceptă sub nicio formă căsătoria lui Reyyan cu Miran. 

"De acum încolo nu mai vreau să o văd în casă. O închizi în cameră, pui paznic lângă ea...

Faci ce vrei"
, îi spune bătrânul Nasuh lui Hazar. 

Hazar are o discuție extrem de serioasă cu Reyyan și pune piciorul în prag. "Nu o să ne mai pui pietre pe inimă nici mie, nici mamei tale pentru omul acela", îi spune el lui Reyyan.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Hercai, povestea unei iubiri imposibile

Se pare că planul lui Miran și al lui Reyyan, de a anunța căsătoria, nu a dus la ceea ce își doreau ei, îngroparea securei războiului între familia Aslanbey și familia Șadoglu, iar tensiunile nu numai că nu s-au domolit, ba chiar s-au adâncit!

Serialul turcesc "Hercai", care a cucerit milioane de telespectatori  încă de când a apărut pe micile ecrane, atât în Turcia, cât și în România, relatează povestea de dragoste plină de obstacole a lui Reyyan (interpretată de Ebru Şahin) cu

Miran (Akın Akınözü). Cei doi tineri frumoși trebuie să lupte cu familiile lor pentru a-și găsi fericirea.

Niciuna dintre familii nu e dispusă să accepte această poveste de iubire, însă tinerii sunt deciși să meargă până la capăt și să se căsătorească, pentru a fi fericiți.

Serialul Hercai face parte din  programul TV al postului de televiziune Kanal D  și poate fi urmărit de luni până miercuri, de la ora 20:00.

Dacă doriți să îl urmăriți Live Video Online, tot ceea ce trebuie să faceți este să accesați, în zilele de luni, marți și miercuri, de la ora 20:00, adresa  https://www.kanald.ro/live.html.     

Citeste si: Miran ia o decizie radicala! Cum va reactiona Azize si ce se va intampla la conacul Aslanbey, aflati astazi, intr-un nou episod dramatic din "Hercai", de la 20:00, la Kanal D!