Vezi online serialul „Hercai” subtitrat în limba română - Episodul 33, sezonul 1, luni, 26 aprilie 2021 - VIDEO

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 24 iul 2022, 06:30
Hazar și Miran, față în față

Episodul 36 din serialul Hercai, transmis în această seară, se anunță incendiar. Urmărește Hercai și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro.

Vom avea, în această seară, de la ora 20:00, parte de un episod, cel cu numărul 33, plin de suspans al serialului turcesc Hercai.

Miran va sta față în față cu Hazar, cel pe care bunica lui Azize îl consideră principalul dușman al clanului Aslanbey și principalul vinovat pentru moartea tatălui lui Miran.

Vezi Video Online subtitrat serialul „Hercai” pe Kanal D

Miran și Hazar vor scoate pistoalele unul la altul, însă, după ce îl va lovi pe Miran fiindcă îl face criminal, Hazar îi va da acestuia o scrisoare care lămurește trecutul.

"Eu nu sunt un criminal!", îi spune Hazar lui Miran, lovindu-l pe acesta și dându-i ulterior lui Miran scrisoarea care lămurește lucrurile.

Când citește rândurile scrise de mama lui, Miran cade în genunchi, conștient că a avut o viziune eronată asupra evenimentelor.

Această viziune i se datorează, în mare parte, bătrânei Azize, bunica lui, care l-a mințit și l-a manipulat constant.

În timp ce Miran află adevărul despre trecut, Azize îi va pune mâna în gât lui Hanife, trăgând-o la răspundere pentru ce a făcut.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Hercai, lider de audiență!

Popularul serial turcesc Hercai, difuzat la noi în țară de către Kanal D, este un real succes și în România, la fel ca și în Turcia.

Episodul din 14 aprilie al serialului Hercai a fost lider de audiență atât la nivel național, cât și în rândul publicului de la orașe, potrivit datelor furnizate de Kantar Media România. 

În intervalul orar 20:00 – 23:20, Kanal D a acumulat, în timpul difuzării episodului 29 din Hercai (din 14 aprilie) 8,5% puncte de rating și 17,9% cotă de piață, la nivelul întregii țări, și 6,6% puncte de rating și 14,8% cotă de piață la nivelul populației de la orașe.

Episodul din 14 aprilie al serialului “Hercai” a fost urmărit, în medie, în fiecare minut al difuzării de 1.505.000

telespectatori din întreaga țară. În timpul minutului de aur, înregistrat la ora 21:41, 1.784.000 de telespectatori au urmărit popularul serial turcesc Hercai.

Serialul Hercai face parte din  programul TV al postului de televiziune Kanal D  și poate fi urmărit de luni până miercuri, de la ora 20:00. Dacă doriți să vedeți serialul Live Video Online, o puteți face accesând adresa https://www.kanald.ro/live.html  atunci când serialul este difuzat la TV.

Citeste si: Gul, fetita-minune din serialul "Hercai", marturisiri incredibile in cadrul unui interviu de senzatie, de Ziua Copilului!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.