Vezi online serialul „Hercai” subtitrat în limba română - Episodul 34, sezonul 1, marți, 27 aprilie 2021 - VIDEO

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 24 iul 2022, 07:50
Miran și Reyyan

Un nou episod foarte interesant din Hercai este difuzat în această seară. Urmărește Hercai și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro.

Scrisoarea pe care Hazar i-a dat-o lui Miran nu a rezolvat lucrurile, deși se părea că asta se va întâmpla.

Miran încă este confuz legat de întreaga poveste a familiei.

Vezi Video Online subtitrat serialul „Hercai” pe Kanal D

Cu lacrimi în ochi, Reyyan îl întreabă pe Miran dacă o crede în continuare pe bunica lui în ciuda a tot ce s-a întâmplat.

"Încă o crezi pe bunica ta, Miran?", îl întreabă Reyyan pe Miran cu lacrimi în ochi.

Miran o va confrunta ulterior din nou pe bunica lui, Azize, în timpul episodului cu numărul 34 din Hercai. Aceasta deja simte că va avea o nouă discuție dificilă cu Miran, nepotul pe care l-a manipulat și mințit de când fiul ei a murit.

Miran o va întreba pe Azize, atunci când se află față în față cu ea, dacă a dat foc la ferma clanului Șadoglu.

În timpul în care Miran se frământă legat de scrisoare, iar bătrâna Azize știe că nu se anunță lucruri bune pentru ea, Yaren continuă să o amenințe pe Hanife. În ciuda presiunilor, Hanife nu cedează, ba chiar răspunde prin faptul că atunci când Nasuh va afla adevărul despre ea lucrurile nu vor fi deloc liniștite în clanul Șadoglu.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Hercai, un serial foarte urmărit!

Serialul turcesc Hercai, difuzat în țara noastră de către postul TV Kanal D, este un succes în România, așa cum este și în Turcia.

Episodul din 14 aprilie al serialului Hercai a fost lider de audiență atât la nivel național, cât și în rândul publicului de la orașe, anunțau datele făcute publice de Kantar Media România.

Episodul 14 din Hercai a adunat 8,5% puncte de rating și 17,9% cotă de piață, la nivelul întregii țări, și 6,6% puncte de rating și 14,8% cotă de piață la nivelul populației de la orașe.

În fiecare minut al difuzării, episodul 14 din Hercai a fost urmărit de 1.505.000 telespectatori din întreaga țară.

Minutul de aur a avut loc la ora 21:41, atunci când 1.784.000 de telespectatori se uitau la episodul cu numărul 14 al serialului Hercai.  

Serialul Hercai face parte din  programul TV al postului de televiziune Kanal D  și poate fi urmărit de luni până miercuri, de la ora 20:00.

Dacă doriți să vedeți serialul Live Video Online, o puteți face accesând adresa  https://www.kanald.ro/live.html  atunci când serialul este difuzat la TV.

Citeste si: Vezi online serialul „Hercai” subtitrat în limba română- Episodul 33, sezonul 1, luni, 26 aprilie 2021- VIDEO

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.