Vezi online serialul „Hercai” subtitrat în limba română - Episodul 44, sezonul 1, miercuri, 20 mai 2021 - VIDEO

Autor: Andrei Ionescu
Azize schimbă foaia!

Un nou episod dramatic al serialului Hercai este difuzat în această seară la Kanal D. Urmărește Hercai și Live Video Online, pe kanald.ro.

Azize schimbă foaia și îi face o propunere lui Nasuh, bătrânul lider al clanului Șadoglu.

Reyyan are o discuție tensionată cu soțul ei, Miran, în legătură cu ce s-a întâmplat cu Azat. Discuția este urmărită și de Mahfuz, tatăl biologic al lui Reyyan, fără ca Miran sau ea să știe acest lucru.

Vezi Video Online subtitrat serialul „Hercai” pe Kanal D

Hazar apare pe neașteptate când Miran și Reyyan poartă discuția tensionată și promite să se răzbune pe Miran pentru ce i s-a întâmplat lui Azat!

Mahfuz dorește să intervină, deși el, din umbră, vrea să se răzbune pe clanul Aslanbey.

Din planul de răzbunare al lui Mahfuz face parte și Aslan, nepotul lui Azize. De fapt, rolul lui este unul cheie.

Bătrâna Azize merge la conacul Șadoglu pentru a le face membrilor clanului o propunere. Cum va fi întâmpinată această propunere aflați doar urmărind "Hercai" în această seară, de la ora 20:00!

Hercai, cel mai popular serial turcesc!

Difuzat de luni până miercuri de la ora 20:00 la Kanal D, Hercai este în prezent cel mai popular serial turcesc difuzat în România.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Kanal D mai difuzează joi și vineri, după Survivor, "La răscruce", o producție ce te ține și ea cu sufletul la gură.

Pe 24 martie, Hercai a fost lider de piață, atât la nivel național, cât și în rândul publicului de la orașe, potrivit datelor furnizate de Kantar Media România. 

Kanal D s-a aflat atunci pe primul loc în topul televiziunilor din România, în intervalul orar 20:00 – 23:23, acumulând 8,1% puncte de rating și o cotă de piață de 17,7% la nivelul întregii țări și 6,6% puncte de rating și o cotă de piață de 15,2% la nivelul populației de la orașe.

Episodul din 24 martie al serialului Hercai a fost urmărit, în medie, în fiecare minut al difuzării, de către 1.434.000 de telespectatori din întreaga țară. În minutul de aur, înregistrat la ora 21:11, 1.660.000 de persoane se uitau la Hercai.

Serialul Hercai face parte din  programul TV al postului de televiziune Kanal D. Serialul, difuzat de luni până miercuri la ora 20:00, poate fi urmărit și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro,

accesând adresa https://www.kanald.ro/live.html  atunci când Hercai este difuzat la TV, la postul Kanal D.

Citeste si: Vezi online serialul „Hercai” subtitrat în limba română- Episodul 43, sezonul 1, marți, 18 mai 2021- VIDEO

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.