Vezi online serialul „Hercai” subtitrat în limba română - Episodul 47, sezonul 1, miercuri, 26 mai 2021 - VIDEO

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 25 iul 2022, 07:05
Azize vrea să afle cine îi trimite mesaje de amenințare

Episodul cu numărul 47 din Hercai este difuzat în această seară la ora 20:00. Urmărește serialul și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro.

Azize se străduiește să afle cine îi trimite mesaje de amenințare.

Reyyan se întâlnește cu mama ei, Zehra, iar aceasta îi face dezvăluiri legate de tatăl ei biologic. Zehra îi spune că tatăl biologic al lui Reyyan a rupt relația cu ea când era însărcinată.

Vezi Video Online subtitrat serialul „Hercai” pe Kanal D

Zehra îi dezvăluie cum s-a întâlnit după aceea cu Hazar și cum acesta a devenit un tată adoptiv foarte bun pentru Reyyan.

Zehra îi spune lui Reyyan că Hazar a iubit-o și a respectat-o în tot acest timp.

Reyyan speră ca ceea ce vorbea Nasuh cu Zehra să nu fie adevărat, și anume că Hazar ar fi criminal.

Este peste putință pentru Reyyan să accepte așa ceva.

Tot în episodul de astăzi, în timp ce se chinuie să afle cine o amenință, Azize află că Miran și Aslan sunt în pericol.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

“Hercai”, povestea unei iubiri imposibile

Avându-i în centru pe Reyyan (Ebru Şahin) și Miran (Akın Akınözü) și povestea lor de dragoste imposibilă, serialul Hercai este foarte urmărit atât în Turcia, cât și în România.

Reyyan și Miran provin din familii bogate și rivale, Șadoglu, respectiv Aslanbey. Cele două clanuri au o istorie zbuciumată, fiind în conflict.

Azize, din clanul Aslanbey, îi consideră pe cei din clanul Șadoglu responsabili pentru moartea fiului ei și a soției acestuia. Principalul vinovat, din punctul ei de vedere, este Hazar Șadoglu.

Azize îl crește pe Miran, nepotul ei, cu gândul de a se răzbuna pe cei din familia Șadoglu atunci când va fi mare și, inițial, acesta este planul lui.

Numai că totul se schimbă atunci când Miran se îndrăgostește foarte tare de Reyyan. Miran uită de orice răzbunare și urmează calea lui Reyyan, care își dorește pace între familii.

Numai că în calea fericirii tinerilor stau membrii familiilor lor, mai ales Azize, care a jurat răzbunare pe clanul Șadoglu.

Hercai face parte din  programul TV al postului de televiziune Kanal D  și este difuzat de luni până miercuri de la ora 20:00.

Serialul poate fi urmărit și Live Video Online, accesând adresa  https://www.kanald.ro/live.html  de pe tabletă, smartphone sau laptop.

Citeste si: Frumoasa Reyyan din serialul "Hercai" s-a logodit cu iubitul ei, baschetbalistul Cedi Osman! Iata cum au fost surprinsi cei doi indragostiti in vacanta in Maldive!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.