Vezi online serialul „Hercai” subtitrat în limba română - Episodul 52, sezonul 1, marți, 8 iunie 2021 - VIDEO Reyyan e răpită de Aslan!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 25 iul 2022, 21:10
Aslan o răpește pe Reyyan!

Episodul cu numărul 52 din Hercai, unul extrem de intens, este difuzat în această seară la Kanal D. Urmărește serialul și Live Video Online, pe kanald.ro.

Aslan, al cărui scop major a fost dintotdeauna să o aibă pe Reyyan, o răpește pe frumoasa brunetă! El folosește ca pretext o minciună, și anume că Miran ar fi părăsit-o.

Miran, care în timpul în care Aslan o răpea pe Reyyan, se afla la o întâlnire cu Hazar, realizează că ceva nu este în regulă atunci când nu o găsește pe soția lui acasă. 

Vezi Video Online subtitrat serialul „Hercai” pe Kanal D

Miran găsește dovezi că Reyyan ar fi pățit ceva rău și pleacă în căutarea ei. Totodată, el realizează că în spatele dispariției lui Reyyan se află Aslan.

"Aslan! Aslan! Îl voi ucide!", spune Miran, de față cu Hazar, adevăratul său tată.

În cele din urmă Aslan este găsit de către Miran și de către Hazar, care sunt înarmați. 

Aslan nu vrea să renunțe sub nicio formă la Reyyan, chiar dacă aceasta îl asigură că nu îl va iubi niciodată. Pentru a rămâne cu ea, Aslan e capabil de un gest șocant.

Ce va face el și cum se va încheia totul aflați doar urmărind episodul cu numărul 52 din Hercai, difuzat în această seară, de la ora 20:00, la Kanal D! Episodul este unul care vă ține cu sufletul la gură.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cât de mult îl iubește Reyyan pe Miran!

Miran și Aslan au pistoalele îndreptate unul spre celălalt, iar Reyyan, deși urăște că a ajuns în mâinile lui Aslan, din dragoste pentru Miran, îi spune acestuia să nu se apropie,

de teamă că ar putea păți ceva.

"Miran, nu te apropia, te rog!", îi strigă Reyyan, cu lacrimi în ochi, soțului ei.

"Aslan, n-o face!", strigă ea disperată, în timp ce Aslan se pregătește să tragă cu pistolul. 

Dacă va împușca sau nu Aslan pe cineva aflați în episodul cu numărul 52 din serialul Hercai. Acesta poate fi urmărit atât la TV, începând cu ora 20:00, la Kanal D, cât și Live Video Online, pe site-ul nostru, accesând https://www.kanald.ro/live.html de pe tabletă, telefon sau laptop.

În centrul serialului Hercai, care are un succes enorm, se află povestea de dragoste dintre Reyyan (interpretată de Ebru Şahin) și Miran (jucat de Akın Akınözü). Dacă cei doi vor găsi, în cele din urmă, calea fericirii, în ciuda obstacolelor de tot felul aflați doar urmărind producția, care face parte din programul Kanal D  și este difuzată de luni până miercuri de la ora 20:00.

Citeste si: Vezi online serialul „Hercai” subtitrat în limba română- Episodul 51, sezonul 1, luni, 7 iunie 2021- VIDEO Azize, înspăimântată de ce i-ar putea face Aslan!

 

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.