Vezi online serialul „Hercai” subtitrat în limba română - Episodul 54, sezonul 1, luni, 14 iunie 2021 - VIDEO Azize, chinuită de remușcări!

Autor: Andrei Ionescu
Azize renunță la răzbunare!
Sursa: captura video Kanal D

Episodul cu numărul 54 din Hercai este difuzat în această seară. Urmărește serialul și Live Video Online, pe kanald.ro.

Azize schimbă planul și, ceea ce nu credea nimeni că se întâmplă, se petrece! Azize renunță la planurile de răzbunare! Mai mult, ea se simte vinovată pentru ce a făcut în trecut și vrea să se schimbe.

Azize încearcă să îndrepte ce se mai poate îndrepta după zeci de ani de greșeli între clanurile rivale Șadoglu și Aslanbey.

Vezi Video Online subtitrat serialul „Hercai” pe Kanal D

Azize vrea să facă pace și cu Nasuh, cu care are un copil, un băiat, pe care ambii l-au crezut pierdut.

Azize o condamnă și pe Fusun pentru moartea nepotului ei, Aslan. Tânărul plănuia să se răzbune pe Azize, însă, în cele din urmă, și-a găsit sfârșitul.

Miran și Reyyan sunt printre puținii care sunt fericiți.

Clanurile rivale Șadoglu și Aslanbey, în ciuda schimbării de poziție a lui Azize, sunt în conflict acum mai mult decât oricând.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

“Hercai”, povestea iubirii lui Reyyan cu Miran!

Serialul turcesc Hercai prezintă povestea de dragoste a lui Reyyan  (Ebru Şahin) cu Miran (Akın Akınözü).

Cei doi fac parte din clanuri rivale, Șadoglu, respectiv Aslanbey, iar Miran este și căsătorit, cu Gonul.

El se îndrăgostește de Reyyan, divorțează de Gonul, pe care nu a iubit-o niciodată și pleacă în calea fercirii cu frumoasa brunetă. În drumul spre fericire cei doi întâmpină fel și fel de obstacole, pornite de la membrii familiilor lor. Cea care naște cele mai multe intrigi și care, în aparență, este de acord cu mariajul celor doi, dar, în realitate, urmărește doar răzbunarea pe clanul Șadoglu este bătrâna Azize.

Numai că, iată, Azize se schimbă total și renunță ea însăși la planurile de răzbunare, lucru la care nu se gândea nimeni. Azize îl crescuse pe nepotul ei, Miran, cu gândul ca acesta să se răzbune pe clanul Șadoglu. Miran renunță la gândurile lui de răzbunare în momentul în care se îndrăgostește de Reyyan.

Serialul Hercai, care are mare succes atât în România, cât și în Turcia, este difuzat de luni până miercuri la Kanal D.

El poate fi urmărit atât la TV, cât și Live Video Online, de la ora 20:00, accesând adresa   https://www.kanald.ro/live.html   de pe tabletă, smartphone sau laptop. 

Citeste si: Cat castiga actorii din serialul "Hercai"? Iata ce salarii uluitoare au indragitii Ebru Sahin si Akin Akinozu, care dau viata personajelor Reyyan si Miran!

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, joi, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.