Vezi online serialul „Hercai” subtitrat în limba română - Episodul 6, sezonul 1, luni, 22 februarie 2021-VIDEO

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 22 feb 2021, 18:00
Reyyan si Miran, personajele principale ale serialului Hercai
Sursa: Captură KANAL D

Începând cu ora 20:00, la Kanal D începe un nou episod din serialul „Hercai”. Episodul cu numărul 6, din sezonul 1, poate fi urmărit și online subtitrat în limba română pe pagina oficială a site-ului kanald.ro.

Hercai este cel mai nou serial din grila postului de televiziune Kanal D, dar deja i-a cucerit pe telespectatori. În această seară, începând cu ora 20:00, la Kanal D va fi difuzat episodul cu numărul 6 din primul sezon al serialului Hercai, episod care va fi încărcat de emoție. 

Vezi Video Online subtitrat serialul „Hercai” pe Kanal D

Hercai este o nouă producție turcească de excepție și care aduce în fața telespectatorilor o poveste impresionantă în care protagonista este o tânără nevoită să plătească pentru greșelile făcute în trecut de familia ei.

Reyyan și Miran sunt cei doi tineri în jurul cărora se desfășoară întreaga acțiune. Ambii au avut parte de traume în perioada în care erau doar niște copii, ajung să se cunoască mai bine, se îndrăgostesc unul de celălalt, dar viața îi va pune de foarte multe ori la încercare și le va scoate în cale obstacole greu de depășit.

Reyyan a fost crescută cu multă dragoste de mama ei, Zehra, cea care a încercat să o protejeze de greutăți, dar și de influențele negative venite din partea bunicului ei, Nasuh, cel care deține adevărata putere în familia

lor.

Povestea de dragoste dintre Reyyan și Miran are la bază foarte multă ură și răzbunare, iar cei doi sunt puși de foarte multe ori în situația de a lupta cu toți cei din jur pentru iubire și pentru a fi cu adevărat fericiți.

Serialul Hercai face parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D și este difuzat de luni până miercuri, începând cu ora 20:00.

Îl poți urmări atât din fața televizorului, cât și online, live video pe site-ul Kanal D. Tot ce trebuie să faci este să accesezi https://www.kanald.ro/live.html    de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cine este marea dragoste a frumoasei Ebru Șahin, Reyyan, din îndrăgitul serial “Hercai”: "Ne înțelegem din priviri!"

Ce se va întâmpla în episodul 6 din primul sezon al serialului „Hercai”?

Episodul cu numărul 6 din primul sezon al serialului „Hercai” o aduce în atenția celor de acasă pe Reyyan care pare că a ajuns la capătul puterilor.

Aceasta îi va repoșa lui Miran că tot ce se întâmplă în viața lor este fals și că nici măcar sentimentele lui nu sunt reale, lucru care îl va face pe acesta să verse lacrimi amare.

Episodul din această seară se anunță unul plin de emoție și dramatism, iar dacă vrei să vezi ce se va întâmpla între Reyyan și Miran, atunci trebuie să urmărești serialul Hercai, de la ora 20:00, pe Kanal D.

Citeste si: Miran din serialul "Hercai", unul dintre cei mai atragatori actori turci! Iata cum arata logodnica celebrului Akin Akinozu!

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.