Vezi online serialul "Hercai" subtitrat în limba română - Episodul 67, sezonul 1, marți, 13 iulie 2021 - VIDEO Reyyan, în pericol de moarte!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 27 iul 2022, 22:10
Hercai și Miran
Sursa: captura video Kanal D

Reyyan se află în pericol de moarte din pricina problemelor cu sarcina. Urmăriți Hercai la TV, la Kanal D și Live Video Online, pe kanald.ro.

Reyyan se pune singură în pericol dorind să salveze cu orice preț sarcina cu probleme pe care o are. Problemele pe care Reyyan le are cu sarcina provin de la faptul că soția lui Miran a fost otrăvită de către Fusun.

Azra, medic și prietenă a lui Reyyan, încearcă să o convingă pe Reyyan să îi spună adevărul lui Miran despre ce s-a întâmplat. Însă Reyyan nu vrea acest lucru, simțind că îl dezamăgește pe cel pe care îl iubește, dorind neapărat să îi dăruiască un copil acestuia.

Vezi Video Online subtitrat serialul „Hercai” pe Kanal D

Vom afla în episodul de astăzi al popularului serial turcesc Hercai dacă Miran va afla, în cele din urmă, adevărul despre ce se întâmplă cu soția lui, Reyyan și cu copilul nenăscut al ei și al lui.

Zehra este și ea disperată că o va pierde pe Reyyan!

Urmăriți de la ora 20:00, la Kanal D, episodul cu numărul 67 din Hercai, atât Live, la TV, la Kanal D, cât și Live Video Online, pe kanald.ro. Pentru a urmări serialul Live Video Online tot ceea ce trebuie să faceți este să accesați adresa https://www.kanald.ro/live.html de pe tabletă, smartphone sau laptop atunci când emisia are loc la TV.

Așa cum știți deja, Hercai este transmis acum de 5 ori pe săptămână de către Kanal D, de luni până vineri, de la ora 20:00.

Până la încheierea Survivor România Hercai a fost transmis de luni până miercuri, tot de la ora 20:00.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cand se termina Hercai? Ce se intampla in finalul celui mai iubit serial turcesc

Hercai Online Subtitrat: Ce se întâmplă cu Reyyan!

Chiar când Reyyan și Miran erau foarte fericiți împreună, apar din nou problemele pentru cuplul cel mai îndrăgit din serialul Hercai.

Iată că acum Reyyan și Miran au probleme legate de copilul lor, ele devenind și probleme uriașe de sănătate pentru Reyyan, care e în pericol de moarte!

Serialul Hercai îi are în centru pe talentații și frumoșii actori Ebru Șahin  (Reyyan Șadoglu) și Akın Akınözü (Miran Aslanbey). Povestea de dragoste a personajelor pe care cei doi le interpretază, Reyyan, respectiv Miran este urmărită cu sufletul la gură de către toți fanii serialului. 

Aflați cum se va încheia acest serial foarte interesant, Hercai, urmărindu-l în fiecare zi, de la ora 20:00, pe Kanal D.

Citeste si: Reyyan, in pericol de moarte?! Aflati ce se va intampla MARTI, 13 iulie, intr-un nou episod dramatic din "Hercai", de la 20:00, la Kanal D!