Vezi online serialul "Hercai" subtitrat în limba română - Episodul 69, sezonul 1, joi, 15 iulie 2021 - VIDEO Miran vrea să o omoare pe Fusun!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 28 iul 2022, 02:05
Fusun și Miran
Sursa: Captură KANAL D

Kanal D difuzează joi, 15 iulie, de la ora 20:00 episodul cu numărul 69 din Hercai. Urmărește serialul și Live Video Online, pe kanald.ro.

Miran înnebunește când află că responsabilă pentru starea în care se află soția sa, Reyyan, este Fusun Aslanbey.

Miran dorește cu orice preț răzbunare și plănuiește să o omoare pe Fusun, cea care i-a pus viața în pericol lui Reyyan. 

Miran și Fusun ajung unul în fața celuilalt, iar Miran e la un pas de a o ucide pe Fusun.

Cel care îi salvează viața lui Fusun este Firat, care apare exact la timp. Fusun încearcă să îl convingă pe Miran că de vină este Azize pentru situația lui Reyyan, însă tânărul nu crede o vorbă din ce spune Fusun.

Vezi Video Online subtitrat serialul „Hercai” pe Kanal D

Miran merge la Azize să îi spună ce s-a întâmplat. Bătrâna, care s-a schimbat radical și este o persoană bună acum, îl ia în brațe pe Miran, îl consolează, apoi încearcă să rezolve situația.

"Dacă ăsta nu e iadul, bunico, care mai e?", o întreabă Miran pe Azize.

"Mi-a spus că ori fac cumva să trăiască amândoi, ori renunț la ea", îi spune Miran lui Azize, cu lacrimi în ochi.

Reyyan e decisă să păstreze copilul chiar dacă acest lucru ar însemna moartea ei. 

Aflată în fața unei decizii cruciale pentru ea, Reyyan este dușmănită de Dilsah, care vrea să îi facă rău.

Ea are un plan malefic în ceea ce o privește pe soția lui Miran, însă bunica Sukran, mama lui Dilsah, o surprinde pe aceasta în timp ce face un lucru de neiertat.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Aflați despre ce este vorba urmărind serialul Hercai, în această seară, la Kanal D, de la ora 20:00. Hercai poate fi urmărit și pe site-ul kanald.ro, accesând pagina de Live Stream de pe tabletă, laptop sau telefon mobil.

Citeste si: Vezi online serialul "Hercai" subtitrat în limba română- Episodul 68, sezonul 1, miercuri, 14 iulie 2021- VIDEO Reyyan îi spune lui Miran că vrea să moară pentru copil!

Hercai, transmis de luni până vineri la Kanal D

Serialul Hercai, care face parte din programul TV al postului Kanal D, a fost difuzat mai întâi de luni până miercuri, de la ora 20:00.

Odată cu încheierea reality-show-ului fenomen Survivor România, Hercai este difuzat de 5 ori pe săptămână, de luni până vineri, tot de la ora 20:00.

În centrul popularului serial turcesc Hercai stă povestea de dragoste a lui Reyyan (Ebru Șahin) cu Miran Aslanbey (Akın Akınözü). Cei doi fac parte din clanuri rivale, Șadoglu, respectiv Aslanbey, iar familiile lor nu sunt de acord, inițial, cu povestea lor de dragoste. În cele din urmă, după ce se află și că Miran este fiul lui Hazar Șadoglu, familiile renunță la a mai fi pornite împotriva acestui cuplu, însă Reyyan și Miran au de depășit alte obstacole în calea fericirii lor.

Citeste si: In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Hercai”, Dilsah, plan malefic pentru Reyyan!