Vezi online serialul "Hercai" subtitrat în limba română - Episodul 74, sezonul 1, joi, 22 iulie 2021 - VIDEO Fusun, cu pistolul la tâmplă!

Autor: Andrei Ionescu
Lui Fusun i se pune pistolul la tâmplă!
Sursa: captura video Kanal D

Un episod extrem de dramatic din Hercai, cu numărul 74, este difuzat în această seară. Urmărește Hercai și Live Video Online, pe kanald.ro.

Episodul cu numărul 74 din Hercai, transmis în această seară, de la ora 20:00, de către Kanal D, este penultimul al interesantei producții turcești, care a cucerit publicul de la noi din țară.

Miran încearcă să o convingă pe Azize să îngroape securea războiului cu Fusun. Bătrâna acceptă, dar doar de fațadă, ea plănuind să se răzbune crunt pe Fusun.

Vezi Video Online subtitrat serialul „Hercai” pe Kanal D

Planul lui Fusun de a se răzbuna pe Azize se întoarce împotriva ei. Fusun ajunge cu pistolul la tâmplă și vom vedea în această seară, de la ora 20:00, cum se va încheia totul.

Episodul cu numărul 74 din Hercai, penultimul al serialului turcesc, este foarte plin de suspans, așa cum sunt în general ultimele episoade ale serialelor.

Vom afla ce se întâmplă cu temuta Fusun, cea mai mare rivală a bătrânei Azize și a clanurilor Șadoglu și Aslanbey, în general.

Imediat ce este eliberată din închisoare, Fusun pornește un nou plan de răzbunare pe Azize, însă lucrurile nu sunt deloc cum se aștepta ea. Ea plănuiește să îl omoare pe Miran, punând la cale un atac la Azize. Gândindu-se că Miran, desigur, va interveni pentru bunica lui, Azize, Fusun trece la fapte.

Totul ia însă o întorsătură în defavoarea lui Fusun, iar aceasta ajunge să fie ea cu pistolul ținut la tâmplă, în pericol de moarte!

Cum se va încheia episodul cu numărul 74 din Hercai aflați urmărind producția în această seară, de la ora 20:00, la TV, la postul Kanal D sau Live Video Online, pe kanald.ro, accesând adresa https://www.kanald.ro/live.html de pe tabletă, smartphone sau laptop.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Hazar Sadoglu din serialul "Hercai", un mare cuceritor! Cine este celebra actrita din Turcia, care i-a marcat tineretea carismaticului Serhat Tutumluer?

Hercai ep 74 rezumat: Ce se întâmplă cu Miran și Reyyan

Serialul turcesc Hercai prezintă povestea de dragoste incredibilă dintre Reyyan Șadoglu (jucată de Ebru Șahin) și Miran Aslanbey (jucat de Akın Akınözü).

Cei doi tineri frumoși se îndrăgostesc iremediabil unul de celălalt deși Miran este căsătorit cu Gonul, iar familiile lor, Șadoglu, respectiv Aslanbey sunt rivale.

Miran divorțează de Gonul, care, la rândul ei, se îndrăgostește ulterior de Azat, care o iubește și el.

Miran și Reyyan se căsătoresc, au un copil împreună și reușesc să treacă peste numeroase obstacole: opoziția membrilor familiilor lor, otrăvirea lui Reyyan de către Fusun (chiar în timp ce ea este însărcinată) și multe altele.

Dacă Reyyan și Miran vor sfârși fericiți împreună, alături de copilul lor aflați doar urmărind Hercai în această seară și mâine seară, atunci când va fi difuzat ultimul episod, cel cu numărul 75, la Kanal D!

Citeste si: Cine este soțul lui Fusun din serialul "HERCAI". Ayșegül Günay este o mama fericita si implinita