Vezi online serialul „Hercai” subtitrat în limba română - Episodul 8, sezonul 1, miercuri, 24 februarie 2021-VIDEO

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 24 feb 2021, 18:00
Miran ajunge la capătul puterilor și este pe cale să provoace o tragedie
Sursa: Captură KANAL D

Nu rata cel mai nou episod din serialul „Hercai”. Acesta va fi difuzat la Kanal D, începând cu ora 20:00, iar tu îl poți urmări și online subtitrat în limba română pe pagina oficială a site-ului kanald.ro.

Ultimul episod din această săptămână al serialului Hercai îi va ține pe telespectatori cu sufletul la gură. Răsturnări de situație, decizii care vor provoca foarte multă suferință, dar și multe momente tensionate, cam așa ar putea fi rezumat episodul cu numărul 8 din primul sezon al serialului Hercai.

Vezi Video Online subtitrat serialul „Hercai” pe Kanal D

Hercai, cel mai nou serial difuzat la Kanal D,  a ajuns rapid în topul preferințelor telespecatorilor, asta și datorită poveștii impresionante care stă la baza acestui serial.

Hercai prezintă povestea a doi tineri, Reyyan și Miran, care sunt nevoiți să plătească scump pentru greșelile făcute de familiile lor în trecut. Deși se iubesc, relația celor doi pare aproape imposibilă, totul din cauza influențelor negative venite din familie. Hercai subliniază încă o dată felul în care orgoliile, dorința de răzbunare și răutățile pot sta în calea fericirii.

Atât Reyyan, cât și Miran provin din familii înstărite, dar care au un trecut nu tocmai curat.

Reyyan a crescut înconjurată de iubirea mamei, dar și de limitele impuse de familie, astfel că singurul ei scop este să își găsească fericirea departe de casa în care a crescut și care i-a adus foarte multă suferință. Nasuh, bunciul lui Reyyan, este cel care controlează familia Șadoğlu și care își pune amprenta în mod negativ asupra viitorului tinerei.

Citeste si: Cine este marea dragoste a frumoasei Ebru Șahin, Reyyan, din îndrăgitul serial “Hercai”: "Ne înțelegem din priviri!"

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Serialul Hercai este difuzat la Kanal D de trei ori pe săptămână, mai exact de luni până miercuri, începând cu ora 20:00. Serialul face parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D și poate fi urmărit la TV sau online, live video pe site-ul Kanal D. Dacă vrei să vezi episoadele de pe tabletă, laptop sau telefonul mobil, atunci trebuie doar să accesezi https://www.kanald.ro/live.html.

Ce se va întâmpla în episodul 8 din primul sezon al serialului „Hercai”?

Miran este conștient de faptul că Reyyan suferă enorm și că totul se întâmplă din cauza persoanelor aflate în jurul ei. Tânărul nu își va putea ascunde suferința, având în vedere că femeia pe care o iubește, Reyyan, ar urma să se căsătorească cu Azat. 

Miran îl va întâlni pe Hazar, tatăl vitreg al lui Reyyan, iar cei doi vor avea o discuție aprinsă.

Cum se va termina totul, dar și ce secret teribil ascunde Azize, bunica lui Miran, poți afla urmărind episodul cu numărul 8 al serialului Hercai. 

Citeste si: Ebru Șahin, Reyyan, din noul serial “Hercai”, cucerește fanii cu frumusețea sa