Vezi online serialul „Hercai” subtitrat în limba română - Episodul 9, sezonul 1, luni, 1 martie 2021 - VIDEO

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 01 mar 2021, 17:17
Miran încearcă să o convingă pe Reyyan să îl ierte
Sursa: captura video Kanal D

Kanal D difuzează astăzi, de la ora 20:00, episodul 9 al îndrăgitului serial "Hercai". Urmărește serialul și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro.

Episodul 9 al serialului TV "Hercai" se anunță a fi unul incendiar. În centrul acțiunii vor fi personajele principale, Reyyan și Miran, însă în atenția publicului va intra și bătrâna Azize, care nu renunță sub nicio formă la planul ei de a distruge familia Șadoğlu.

Miran suferă foarte tare fiindcă Reyyan a plecat și merge în căutarea ei. O va găsi și va încerca să o convingă pe aceasta cu orice preț că regretă tot răul pe care i l-a pricinuit.

Reyyan, însă, este de neînduplecat.

Vezi Video Online subtitrat serialul „Hercai” pe Kanal D

Reyyan a părăsit orașul Midyat împreună cu Melike și s-a mutat în satul bunicilor ei. Miran merge acolo și are o întâlnire absolut dramatică cu cea pe care o iubește foarte tare. În ciuda faptului că vorbește din suflet și că nu regretă că i-a făcut rău lui Reyyan, Miran nu obține iertarea frumoasei tinere.

Aceasta îi spune să o lase în pace și să plece, însă Miran nu vrea să o asculte, el ținând cont doar de glasul inimii sale, care bate puternic pentru Reyyan.

În timpul în care Miran încearcă fără succes să o facă pe Reyyan să îl ierte, bătrâna Azize continuă să ticluiască planul de distrugere totală a familiei Șadoğlu, convinsă că doar așa chinul lui Gonul se va încheia.

Hercai, povestea unei iubiri imposibile

Serialul Hercai, difuzat de Kanal D de luni până miercuri, de la ora 20:00, îi are ca personaje centrale pe Reyyan (interpretată de Ebru Şahin) și Miran (interpretat de Akın Akınözü).

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cei doi tineri se îndrăgostesc unul de celălalt, însă iubirea lor pare una imposibilă din pricina influențelor pe care ambele familii bogate vor să le exercite asupra lor.

Familia Șadoğlu, din care Reyyan face parte, este controlată de bunicul acesteia, Nasuh. Reyyan nu dorește, însă, decât să își găsească fericirea, nu să urmeze sfaturile bunicului și în niciun caz să își trăiască viața așa cum consideră acesta.

Atât Reyyan, cât și Miran se trag din familii înstărite, dar al căror trecut nu este unul chiar curat. Povestea, care i-a cucerit pe telespectatorii din Turcia și România, este una a victoriei iubirii asupra tuturor obstacolelor.

Serialul Hercai face parte din  programul TV al postului de televiziune Kanal D și poate fi urmărit de luni până miercuri, de la ora 20:00 la postul nostru TV.

Dacă vreți să urmăriți Live Video Online episodul 9 din Hercai, tot ceea ce trebuie să faceți este să accesați, de pe tabletă, laptop sau telefonul mobil, de la ora 20:00, următorul link:  https://www.kanald.ro/live.html.

Citeste si: Reyyan ia o decizie radicala in privinta lui Miran! Va reusi Azize sa ii desparta definitiv pe cei doi indragostiti? Aflati totul, LUNI, 1 martie, intr-un nou episod dramatic din „Hercai”, de la 20:00, la Kanal D!