Vezi online serialul "La răscruce" subtitrat în limba română - Episodul 15, sezonul 1, joi, 11 martie - VIDEO

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 11 mar 2021, 18:35
Episodul 15 din "La răscruce", plin de dramatism!
Sursa: captura video Kanal D

Kanal D difuzează, de la ora 00:00, un nou episod din serialul "La răscruce". Urmărește serialul și Live Video Online, pe site-ul Kanal D.

Episodul 15 din "La răscruce" este unul plin de dramatism! Veli o va ataca din nou pe Zeynep, pentru a se răzbuna pe Kadir!

Zeynep va fi în pericol de moarte după ce oamenii lui Veli vor veni înarmați după ea!

Vezi Video Online subtitrat serialul "La răscruce" pe Kanal D

Kadir a reușit să o recupereze pe micuța Aylin din mâinile lui Veli, dar cel din urmă iată că pune la punct noi planuri pentru a-l face să sufere pe dușmanul lui, Kadir.

Când atacatorii vin, Zeynep deja vorbise cu Kadir că Veli va încerca în continuare să se răzbune pe el pentru ce i-a făcut.

Zeynep cade la mijloc într-un război în care nu are nicio vină, însă iubirea ei pentru Kadir o transformă în victimă colaterală în războiul dintre cei doi.

"Oamenii care sunt testați cu cei pe care îi iubesc nu pot fi o familie.

Nu v-a spus Kadir asta?", zice Veli, dornic de răzbunare.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"La răscruce", un serial foarte îndrăgit!

Serialul turcesc "La răscruce" este foarte vizionat atât în Turcia, cât și în România. Încă de când a început să fie difuzat în România, la Kanal D, "La răscruce" a obținut cifre de audiență foarte ridicate!

De exemplu, episodul din 28 ianuarie a ținut în fața micului ecran circa 600.000 de telespectatori în fiecare minut al serialului, atingând un maxim de circa 1,5 milioane de telespectatori!

Serialul turcesc "La răscruce" îi are în centru pe Zeynep Tunc (jucată de Elçîn Sangu) și Kadir Adalı (jucat de Kıvanç Tatlıtuğ). Kadir își pierde soția și fiica într-un cumplit atac terorist, se învinovățește foarte tare pentru ce s-a întâmplat și decide să se sinucidă. Dorește să își ia viața producând un accident rutier, însă planul lui nu este dus până la capăt, iar accidentul le schimbă viața tuturor celor implicați în poveste!

Serialul "La răscruce" face parte din programul TV al postului Kanal D și este transmis joi și vineri, de la ora 00:00, după Survivor România. Dacă vrei să urmărești serialul Live Video Online, o poți face din România și Republica Moldova, accesând pagina oficială de LIVE STREAM  la ora difuzării serialului pe Kanal D.

Citeste si: Zeynep, in pericol de moarte! Aflati ce se va intampla astazi, intr-un nou episod dramatic din serialul "La rascruce", imediat dupa emisiunea "Survivor Romania", pe Kanal D!