Vezi online serialul "La răscruce" subtitrat în limba română - Episodul 22, sezonul 1, vineri, 2 aprilie - VIDEO

Autor: Andrei Ionescu
Actorii din serialul "La răscruce"

Un nou episod palpitant al serialului La răscruce este difuzat la Kanal D. Urmărește La răscruce și Live Video Online, pe kanald.ro.

Episodul 22, difuzat astăzi, se anunță la fel de interesant ca cel de vineri.

Vom afla ce se mai întâmplă cu eroii noștri, Kadir și Zeynep și cu dușmanul de moarte al lui Kadir, Veli.

Vezi Video Online subtitrat serialul "La răscruce" pe Kanal D

Serialul turcesc "La răscruce" (în original: “Çarpışma”) a cucerit atât publicul turcesc, cât și pe cel românesc.

Difuzat în România la Kanal D, "La răscruce" a obținut mereu cifre mari de audiență.

Episodul de ieri a obținut titlul de lider de audiență. Episodul 21 din serialul ”La răscruce” a înregistrat, pe targetul Național, în intervalul orar 23:34- 1:08, un rating de 2,5% și o cotă de piață de 13,7%, potrivit Kantar Media România. Stația Kanal D s-a clasat pe locul doi cu serialul "La răscruce" și în rândul publicului Comercial, acumulând 1,4% puncte de rating și 9,7% cotă de piață.

Episodul de aseară al serialului “La răscruce” a fost urmărit, în medie, în fiecare minut al difuzării de 441.000 de telespectatori.

În minutul de aur, înregistrat la ora 23:34, 1.338.000 de telespectatori au urmărit "La răscruce".

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"La răscruce", o poveste despre dragoste, ură și răzbunare

Talentații actori turci Elçîn Sangu și Kıvanç Tatlıtuğ, pe care i-am mai văzut la Kanal D la "În dragoste și în război", sunt protagoniștii și din "La răscruce".

Elçîn Sangu o joacă pe Zeynep Tunc, în timp ce Kıvanç Tatlıtuğ îl interpretează pe Kadir Adalı, un bărbat care își pierde soția și fiica într-un atac terorist.

Simțindu-se vinovat, Kadir decide să se sinucidă și alege să facă asta printr-un accident rutier. În urma accidentului însă Kadir scapă cu viață. Destinele celorlalți implicați se va schimba. Kadir o va reîntâlni pe Zeynep, pe care a cunoscut-o la orfelinat, femeia care îi va reda dorința de a trăi și de a iubi din nou.

Serialul "La răscruce" face parte din   programul TV al postului Kanal D    și este transmis joi și vineri, după Survivor România.

Dacă vrei să urmărești serialul Live Video Online, o poți face din România și Republica Moldova, accesând   pagina oficială de LIVE STREAM    la ora difuzării serialului pe Kanal D.

Citeste si: Serialul “La răscruce”,  pe primul loc în preferințele românilor din întreaga țară!

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.