Vezi online serialul "La răscruce" subtitrat în limba română - Episodul 23, sezonul 1, joi, 8 aprilie - VIDEO

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 23 iul 2022, 14:25
Actorii din serialul "La răscruce"

Un nou episod dramatic al serialului La răscruce este difuzat la noapte. Urmărește La răscruce și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro.

Episodul 23 din serialul La răscruce, difuzat astăzi, este unul plin de suspans. Kadir va sta față în față cu dușmanul său, Veli, pentru a afla detalii despre moartea soției și fiicei sale.

Kadir îl bate pe Veli pentru a afla totul despre ce s-a întâmplat. Veli îl asigură pe Kadir că nu a avut nimic de a face cu moartea soției și fiicei lui Kadir.

Vezi Video Online subtitrat serialul "La răscruce" pe Kanal D

Zeynep încearcă să afle detalii despre mama lui Kadir, iar Veli se va folosi de ceea ce știe pentru a o șantaja.

Veli a căpătat o adevărată obsesie pentru frumoasa Zeynep. Deși i-a făcut mult rău acesteia, răpindu-i inclusiv fiica, Veli speră că va rămâne cu Zeynep.

Aceasta nu este de niciun fel interesată de Veli, iubindu-l cu adevărat pe Kadir, care are un suflet frumos, în ciuda greutăților pe care le-a întâmpinat în copilărie și în ciuda tragediei cumplite, momentul în care și-a pierdut soția și fiica.

Serialul turcesc La răscruce are un mare succes la public, atât în România, cât și în Turcia.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

La răscruce, vizionat de peste 1 milion de telespectatori

Serialul La răscruce este difuzat la Kanal D joi și vineri, după Survivor România. Episodul 23, cel de astăzi, va începe la ora 00:00.

La răscruce a fost joia trecută lider de audiență pe tronsonul său orar.

Conform datelor furnizate de Kantar Media România joi, 1 aprilie serialul ”La răscruce” a înregistrat, pe targetul Național, în intervalul orar 23:34- 1:08, un rating de 2,5% și 13,7% cotă de piață.

Stația Kanal D s-a clasat pe primul loc pe targetul Național și pe locul doi în rândul publicului Comercial. Pe segmentul Comercial "La răscruce" a acumulat 1,4% puncte de rating și 9,7% cotă de piață.

Episodul de joia trecută al serialului “La răscruce” a fost urmărit, în medie, în fiecare minut al difuzării de 441.000 de fani din întreaga țară. În minutul de aur, înregistrat la 23:34, 1.338.000

de telespectatori se uitau la serialul “La răscruce”.

"La răscruce" face parte din  programul TV al postului Kanal D  și este transmis joi și vineri, după Survivor România. Dacă vrei să urmărești serialul Live Video Online, o poți face din România și Republica Moldova, accesând  pagina oficială de LIVE STREAM  la ora difuzării serialului pe Kanal D.

Citeste si: Kanal D, pe primul loc in Prime Time, in primele trei luni ale lui 2021, cu o cota de piata de 20% pe targetul National; Crestere semnificativa fata de anul precedent – 33% Share

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.