Vezi online serialul "La răscruce" subtitrat în limba română - Episodul 24, sezonul 1, vineri, 9 aprilie - VIDEO

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 09 apr 2021, 20:15
Actorii din serialul "La răscruce"

Episodul 24 din "La răscruce" este difuzat astăzi la Kanal D. Urmărește "La răscruce" și Live Video Online, pe kanald.ro.

Un nou episod plin de suspans, cel cu numărul 24, din "La răscruce" este difuzat în această seară la Kanal D, după Survivor România.

Vom vedea ce se întâmplă cu Zeynep, care este șantajată de Veli, dușmanul lui Kadir.

Vezi Video Online subtitrat serialul "La răscruce" pe Kanal D

Vom vedea ce se întâmplă și cu Kadir și Veli.

Kadir îl capturează pe Veli și îl interoghează legat de ce s-a întâmplat cu soția și cu fiica lui.

Cele două au murit într-un cumplit atac terorist, iar Kadir află că Veli știe amănunte despre acest atac.

Bătut de Kadir, Veli jură că nu are nimic de a face cu respectiva tragedie în care și-au pierdut viața soția și fiica lui Kadir.

Veli și-o dorește foarte tare pe Zeynep, care este îndrăgostită de Kadir. Veli recurge la șantaj pentru a fi cu cea pentru care a dezvoltat o adevărată obsesie. Vom vedea dacă planul lui Veli are succes sau nu.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"La răscruce", lider de audiență

Serialul "La răscruce" are un succes enorm la public atât în Turcia, cât și în România.

Episodul de joi, 1 aprilie 2021 a fost lider de audiență pe tronsonul său orar.

Potrivit Kantar Media România, episodul din 1 aprilie al serialului ”La răscruce” a înregistrat, pe targetul Național, în intervalul orar 23:34- 1:08, un rating de 2,5% și o cotă de piață de 13,7%.

Pe targetul Național ”La răscruce” a propulsat stația Kanal D pe primul loc, în timp ce pe segmentul Comercial postul nostru s-a clasat pe poziția a doua.

Pe targetul Comercial "La răscruce" a acumulat 1,4% puncte de rating și 9,7% cotă de piață.

Episodul din 1 aprilie al serialului “La răscruce” a fost urmărit, în medie, în fiecare minut al difuzării de 441.000 de telespectatori din întreaga țară.

În minutul de aur, înregistrat la 23:34, 1.338.000 de telespectatori se uitau la serialul “La răscruce”.

"La răscruce" face parte din   programul TV al postului Kanal D   și este transmis joi și vineri, după Survivor România. Dacă vrei să urmărești serialul Live Video Online, o poți face din România și Republica Moldova, accesând   pagina oficială de LIVE STREAM   la ora difuzării serialului pe Kanal D.

Citeste si: Zeynep este santajata de Veli! Aflati ce alegere dificila va avea de facut tanara pentru a-l ajuta pe Kadir, ASTAZI, intr-un nou episod dramatic din serialul "La rascruce", la Kanal D, dupa emisiunea "Survivor Romania"!