Vezi online serialul „La răscruce” subtitrat în limba română - Episodul 31, sezonul 1, joi, 6 mai 2021 - VIDEO

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 24 iul 2022, 14:50
Actorii din serialul "La răscruce"

Un nou episod care te ține cu sufletul la gură din serialul "La răscruce" este difuzat astăzi. Urmărește serialul și Live Video Online, pe kanald.ro.

Kadir este tot mai aproape de o întâlnire fatală cu Neînsuflețitul, cel acuzat că le-a omorât pe soția și fiica lui Kadir și care este, de fapt, tatăl eroului din "La răscruce".

Zeynep va încerca să îl convingă pe Kadir să nu renunțe la tot, însă acesta pare determinat să se răzbune.

Vezi Video Online subtitrat serialul "La răscruce" pe Kanal D

Pe de altă parte, Neînsuflețitul nu simte nicio urmă de remușcare pentru ce s-a întâmplat.

"Mi-au spus că eu ți-am ucis soția și copilul. Dacă aș avea ocazia, aș face-o din nou. Nu regret", îi transmite Neînsuflețitul lui Kadir, la telefon.

Kerem îi spune iubitei sale că tatăl lui a pus la cale un plan pentru a-l ucide, cu scopul de a-i dezbina.

Vor fi momente pline de suspans atât în ceea ce îl privește pe Kerem, cât și pe Kadir. Vor fi și împușcături, așa că nu ratați un episod incendiar din serialul "La răscruce", cel cu numărul 31, care vă va ține cu sufletul la gură!

"La răscruce", lider de audiență!

Serialul turcesc "La răscruce" (în original: “Çarpışma”) este un succes, la fel ca și Hercai, pe care Kanal D îl difuzează de luni până miercuri, la ora 20:00.

Episodul cu numărul 21, din data de 1 aprilie, a obținut  titlul de lider de audiență. Episodul 21 a înregistrat, pe targetul Național, în intervalul orar 23:34- 1:08, un rating de 2,5% și o cotă de piață de 13,7%, potrivit Kantar Media România.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Stația Kanal D s-a clasat pe locul doi cu episodul 21 al serialului "La răscruce" în rândul publicului Comercial, acumulând 1,4% puncte de rating și 9,7% cotă de piață.

Episodul din 1 aprilie al serialului “La răscruce” a fost urmărit, în medie, în fiecare minut al difuzării de 441.000 de telespectatori.

În minutul de aur, înregistrat la ora 23:34, 1.338.000 de telespectatori urmăreau "La răscruce".

Serialul "La răscruce" face parte din  programul TV al postului Kanal D   și este transmis joi și vineri, după Survivor România.

Dacă vrei să urmărești serialul Live Video Online, o poți face din România și Republica Moldova, accesând  pagina oficială de LIVE STREAM  la ora difuzării serialului pe Kanal D.

Citeste si: Vezi online serialul „La răscruce” subtitrat în limba română- Episodul 29, sezonul 1, joi, 29 aprilie 2021- VIDEO

 

 

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.